Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Írásgránit nyers ásvány
Írásgránit nyers ásvány
890 Ft

Írásgránit nyers ásvány

Írásgránit nyers ásvány
Írásgránit nyers ásvány
Írásgránit nyers ásvány
Írásgránit nyers ásvány

Nyers írásgárnit ásvány

írásgránit gyöngy

A hiedelmek szerint a gránit képes rá, hogy a Mennyek erejét a Földre vonzzák. Éppen ezért erős földelő ásványnak tekinthető. Segítheti szervezetünk feltöltődését, valamint energetikai endszerünket feltölteni életerővel és az energiamezőnket stabilizálni. Segíthet megteremteni az egyensúlyt a test-lélek-szellem között.

Gyógyhatásai (A kristályokkal való átfogó gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést): szem betegségei, reuma, haj, fej betegségei, termékenység, sejt regenerálódás, életerő, sejtképződés, autoimmun betegségek.

Mérete: kb. 3 - 4,5 cm

Származási hely: Madagaszkár

 

Mivel valódi nyers ásványokról van szó, ezért kérlek vedd figyelembe, hogy rendeléskor a képen látható ásvány egy hasonló példányát fogod megkapni. A kiválasztott ásványokat véletlenszerűen választjuk ki. A méretek, színek, mintázatok és a formák minimálisan változhatnak.

Az ár 1 darab nyers ásványra vonatkozik.

Raktáron
890 Ft
A vásárlás után járó pontok (csak regisztrált vásárlók részére): 13 Ft
Részletek

FIGYELEM!

Ne feledd! Az ásványokkal történő átfogó gyógyítás nem helyettesíti a hagyományos gyógyszeres kezelést, valamint a szakszerű orvosi ellátást. Az itt leírtak a tradicionális szakirodalmak, feljegyzések, valamint a kristálygyógyászat tanai alapján készültek. Amennyiben bármilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel Önnél, úgy mindenképpen keresse fel kezelőorvosát. (A Btk. 187. törvény módosítása nyomán erre fel kell hívnunk a figyelmet.).

Adatok
Ásványok
írásgránit
Brand
Milana
Cikkszám
IGNY01A
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek