Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

A webáruház szünetel! Rendelések leadása nem lehetséges!

Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Kvrac geóda - kékeszöld

Kvrac geóda - kékeszöld
Kvrac geóda - kékeszöld
Kvrac geóda - kékeszöld

Kvarc geóda - kékeszöld (színezett)

 

A geódák számos helyen kialakulhatnak, de általában magmás kőzetekben, gázbuborékokban képződnek, mint például a bazaltos lávában. Egy másodlagos képződmény az üledékes, valamint a vulkáni kőzetekben. A geódák gömb alakú kőzetek, melyeknek üreges belsejében található elzárva az adott ásvány.

kék kvarc geóda gyöngy

A kristálygyógyászat tanai szerint a kvarc felerősíti a többi ásvány hatása, és egyben erősíti is a testet, s lelket egyaránt. Nyugtató hatással bír az elmére. A kvarc képes a körülöttünk lévő negatív energiák megsemmisítésére.

 

Gyógyhatásai (A kristályokkal való átfogó gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést): szem, bőr, ízület, gyomor, pajzsmirigy, emésztés, lelki sebek, negatív energiák, aura tisztítása.

Mérete: megközelítőleg 5 cm

 

Mivel valódi nyers ásványokról van szó, ezért kérlek vedd figyelembe, hogy rendeléskor a képen látható ásvány egy hasonló példányát fogod megkapni. A kiválasztott ásványokat véletlenszerűen választjuk ki. A méretek, színek, mintázatok és formák minimálisan változhatnak.

 

 

FIGYELEM!

Ne feledd! Az ásványokkal történő átfogó gyógyítás nem helyettesíti a hagyományos gyógyszeres kezelést, valamint a szakszerű orvosi ellátást. Az itt leírtak a tradicionális szakirodalmak, feljegyzések, valamint a kristálygyógyászat tanai alapján készültek. Amennyiben bármilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel Önnél, úgy mindenképpen keresse fel kezelőorvosát. (A Btk. 187. törvény módosítása nyomán erre fel kell hívnunk a figyelmet.).

Nincs raktáron
1 645 Ft
A vásárlás után járó pontok (csak regisztrált vásárlók részére): 25 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

 

 

Adatok
Ásványok
kvarc
Brand
Milana
Cikkszám
KG01KSZ
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek