Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Sky Angel

Sky Angel
Sky Angel

Kézzel készült Sky Angel ásvány könyvjelző 8 mm-es akva aura kvarc gyöngyökből.

  

akva aura kvarc gyöngy

 

Az akva aura kvarc elháríthatja az akadályokat, hogy a lélek szabadon kifejezhesse önmagát. Tisztíthatja és élénkítheti a csakrarendszert. Az aurát védheti a negativitástól, asztrális támadástól, valamint begyógyíthatja az aurán keletkezett sérüléseket.

Gyógyhatásai (A kristályokkal való átfogó gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést): stresszoldó, auravédő, kommunikáció, immunrendszer, csecsemőmirigy, optimizmus, energiaáramlás, boldogságfokozó, emésztés.

A könyvjelző mérete: megközelítőleg 11,5 cm

 

Rendeléskor kérlek vedd figyelembe, hogy mivel valódi ásványokkal dolgozunk, ezért színük és árnyalatuk minimálisan eltérhet a képen látottaktól.

2 190 Ft
A vásárlás után járó pontok (csak regisztrált vásárlók részére): 33 Ft
Részletek

FIGYELEM!

Ne feledd! Az ásványokkal történő átfogó gyógyítás nem helyettesíti a hagyományos gyógyszeres kezelést, valamint a szakszerű orvosi ellátást. Az itt leírtak a tradicionális szakirodalmak, feljegyzések, valamint a kristálygyógyászat tanai alapján készültek. Amennyiben bármilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel Önnél, úgy mindenképpen keresse fel kezelőorvosát. (A Btk. 187. törvény módosítása nyomán erre fel kell hívnunk a figyelmet.).

Adatok
Ásványok
akva aura kvarc
Brand
Milana
Cikkszám
SKA01KJ
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek