Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Szeptária geóda
Szeptária geóda
1 645 Ft

Szeptária geóda

Szeptária geóda
Szeptária geóda

 Szeptária geóda (felezett)

A szeptária általában több ásvány egyvelegéből áll. Úgy vélik, hogy a nedves agyag kiszáradáskor kristályosodnak ki a benne fellelhető ásványok, mely elsősorban kalcit, pirit, sziderit, barit és aragonit szokott lenni. A belülről kifeléfutó erecskék (melyek időnként akár koncentrikusak is) általában kalcit ásványból vannak. Formáját tekintve ovális vagy gömb, de előfordulhat szabálytalan változata is. Ez a kis csoda magában hordozza a kalcit, kalcedon és az aragonit rezgéseit.

kalcedon gyöngy

kalcedon a torok csakra egyik ásványa, ezért a torok tájékán fejti ki legjobban a jótékony hatását. Segíthet felszabadítani a torok tájékon keletkező blokádokat, valamint segítséget nyújthat egyes beszédzavarok és a dadogás ellen is. Jótékony hatással lehet a hormonokra, valamint a pajzsmirigy működésére is. Segíthet a lelki traumák feldolgozásában. Nyugtat és ellazít bennünket. Birtokában megtanulhatjuk jobban kezelni a stresszt és a stresszes helyzeteket.

 

kalcit gyöngyaragonit gyöngy

A kalcit egy karbonát ásvány, mely hőmérséklet hatására gyakran alakul át aragonittá. Segít a stressz kezelésében, és kiegyensúlyozottabbá tesz. Lelki szinten nyugtat és erőt ad a túlterhelt időszakokban. Testi szinten pedig jótékony hatással van a bélrendszerre, gyomorra, valamint az ízületekre.

Mérete: megközelítőleg 4 - 5 cm

Mivel valódi nyers ásványokról van szó, ezért kérlek vedd figyelembe, hogy rendeléskor a képen látható ásvány egy hasonló példányát fogod megkapni. A kiválasztott ásványokat véletlenszerűen választjuk ki. A méretek, színek, mintázatok és formák minimálisan változhatnak.

 

 

FIGYELEM!

Ne feledd! Az ásványokkal történő átfogó gyógyítás nem helyettesíti a hagyományos gyógyszeres kezelést, valamint a szakszerű orvosi ellátást. Az itt leírtak a tradicionális szakirodalmak, feljegyzések, valamint a kristálygyógyászat tanai alapján készültek. Amennyiben bármilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel Önnél, úgy mindenképpen keresse fel kezelőorvosát. (A Btk. 187. törvény módosítása nyomán erre fel kell hívnunk a figyelmet.).

Raktáron
1 645 Ft
A vásárlás után járó pontok (csak regisztrált vásárlók részére): 25 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Ásványok
szeptária
Brand
Milana
Cikkszám
SZEP01G
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek