Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

A webáruház szünetel! Rendelések leadása nem lehetséges!

Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Szuper 7-es ásvány fülbevaló
Szuper 7-es ásvány fülbevaló
1 990 Ft

Szuper 7-es ásvány fülbevaló

Szuper 7-es ásvány fülbevaló
Szuper 7-es ásvány fülbevaló
Szuper 7-es ásvány fülbevaló

Kézzel készült Szuper 7-es ásvány fülbevaló megközelítőleg 8-12 mm-es szabálytalan csiszolású nugget ásványokból.

 

super 7-es gyöngy

 

A szuper 7-es egy igazán különleges ásvány. Ahogy a neve is sugallja az ametiszten kívül még 6 egyéb ásvány is található benne. Bár az az igazság, hogy a valóságban a természettudomány csak 5 egyéb ásványt talált meg benne az ametiszten kívül. Az alkotó ásványai az ametiszt, hegyikristály, kakoxenit, goethit, rutil és lepidokrokit. Ezek az összetevők mindig az ametiszt közelében találhatók meg, és ezért a szuper 7-es vagy másnéven Melódia ásványnak nincs utánzata, mivel ezeket az alkotóelemeket szinte lehetetlen egyszerre elkészíteni.

 

szuper 7-es gyöngy

 

Mivel ez az ásvány 6 különböző ásványból tevődik össze, ezért gyógyhatását is tekintve rengeteg lelki és testi problémára lehet gyógyír. Egy nagyon erős ásványról beszélünk, mely hatására felerősödhetnek a spirituális képességek és aktiválhatja a látó képességeket. Hiedelmek szerint a szent lélek fényének lángja lakozik benne.

 

Egyéb gyógyhatásai (A kristályokkal való átfogó gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést):  önbizalom, jókedv, nyugalom, önszeretet, daganatos megbetegedések, spirituális felemelkedés, tobozmirigy, auratisztítás.

 

 

Rendeléskor kérlek vedd figyelembe, hogy mivel valódi ásványokkal dolgozunk, ezért színük, árnyalatuk minimálisan eltérhet a képen látottaktól.

 

Mérete: egy fülbevaló 2 x 8-12 mm-es szabálytalan csiszolású nugget ásványt tartalmaz, ami azt jelenti, hogy egy fülbevaló megközelítőleg 1,6 - 2,4 cm.

Raktáron
1 990 Ft
A vásárlás után járó pontok (csak regisztrált vásárlók részére): 30 Ft
Adatok
Ásványok
ametiszt, hegyikristály, rutil, goethit, lepidokrokit
Brand
Milana
Cikkszám
SZ701AFV
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek