Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Szodalit ásvány csúcs
Szodalit ásvány csúcs
5 590 Ft

Szodalit ásvány csúcs

Szodalit ásvány csúcs
Szodalit ásvány csúcs

Szodalit ásvány csúcs

szodalit gyöngy


szodalit a torok csakra ásványa. A 12 mesterkristály egyike. Az önbizalom kövének is szokták nevezni. Lehetőséget ad arra, hogy megismerjük önmagunkat, gyorsítja a fejlődésünket, de leginkább az önbecsülésünket növeli, és arra sarkal, hogy mindig kimondjuk azt, amire gondolunk. Rávilágít a saját hibáinkra és segítségével világosabban láthatjuk az elérni kívánt célokat.

Gyógyhatásai (A kristályokkal való átfogó gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést): rekedtség, fájdalomcsillapítás, bűntudat, elfojtott érzelmek, cukorbetegség, őszinte szeretet megélése, mesterkristály, önértékelés, lelki béke, szem, kommunikáció.

Magassága: megközelítőleg 7,5 - 9 cm

Átmérője: megközelítőleg 2 - 2,5 cm

 

Rendeléskor kérlek vedd figyelembe, hogy mivel valódi ásványokkal dolgozunk, ezért színük és árnyalatuk minimálisan eltérhet a képen látottaktól.

FIGYELEM!

Ne feledd! Az ásványokkal történő átfogó gyógyítás nem helyettesíti a hagyományos gyógyszeres kezelést, valamint a szakszerű orvosi ellátást. Az itt leírtak a tradicionális szakirodalmak, feljegyzések, valamint a kristálygyógyászat tanai alapján készültek. Amennyiben bármilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel Önnél, úgy mindenképpen keresse fel kezelőorvosát. (A Btk. 187. törvény módosítása nyomán erre fel kell hívnunk a figyelmet.).

Raktáron
5 590 Ft
A vásárlás után járó pontok (csak regisztrált vásárlók részére): 84 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Ásványok
szodalit
Brand
Milana
Cikkszám
SZOD01ACS
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek