Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Szűrés
Termék státusza
Ásványok
Brand

Nyakláncok

Egészítsd ki megjelenésed egy kézzel készített valódi ásvány nyaklánccal.

Egy jól megválasztott ásvány nyaklánc csodálatos nyakék lehet viselője számára, mindamellett, hogy az adott ásvány jótékony hatását érezheted a viselése közben. Válassz egy valódi ásvány nyakláncot kiegészítésképpen ásvány fülbevalódhoz, ásvány karkötődhöz, vagy csak viseld magában. Egy ilyen gyönyörű ásvány ékszerrel biztos, hogy kitűnsz a tömegből.

 


22termék 122

Amazonit ásvány nyaklánc

Raktáron
Ásványok:
amazonit
Brand:
Milana
1 690 Ft

A keleti kultúrában úgy tartják, hogy a Földanya gyermekei magukban hordozzák a bolygó rezgéseit, melyek akár tisztító, gyógyító rezgései révén pozitív hatással lehetnek testünkre, s lelkünkre egyaránt, és segíthetnek különböző problémák leküzdésében és feldolgozásában

 Az ásványokkal/kristályokkal való gyógyítást közel 4000 éve gyakorolják, mely világszerte egy elterjedt gyakorlat Indiában, vagy éppen az ókori Egyiptomban. Bár a tudományos vizsgálatok igazolt gyógyhatását nem tudták bizonyítani, de mindezek ellenére létezik "tudományos magyarázat" az ásványok gyógyító erejére.

Úgy tartják, hogy amikor egyes szerveink megbetegednek, akkor a rezgés frekvenciája is megváltozik. Ilyenkor azért szükséges a megbetegedett szervre egy egészséges szerv frekvenciájú rezgéssel bíró ásványt helyezni, mert a ráhelyezett ásvány helyes rezgési frekvenciájával emlékeztetjük a beteg szervet a helyes rezgésekre, mellyel a szerv adott frekvenciája visszaállítható

Manapság sokan a féldrága- és drágaköveket csak ékszerként viselik. Nem is sejtik, hogy ezek az ásványból készült ékszerek milyen - akár jó - hatással is lehetnek ránk. Minden ásványnak megvannak a maga sajátosságai, melyek hatással lehetnek szervezetünkre, vagy lelkünkre. Rezgéseikkel lépesek lehetnek hatni gondolatainkra és érzelmeinkre is.

Fedezd fel te is az ásványok pozitív hatásait! De ne feledd! Amikor egy új ásvány kerül birtokodba, akkor mindig, minden esetben meg kell tisztítani, mert számos olyan információt és rezgést hordozhat magában, mely számodra nem megfelelő, és negatív hatással is bírhat, és így a kívánt pozitív hatást sem fogod érezni. Ezzel kapcsolatosan bővebben olvashatsz holnapunkon az "Ásványok tisztítása, feltöltése, pogramozása" fül alatt, vagy az alábbi linkre kattintva. :)

 Ásványok tisztítása, feltöltése, progrmozása (milana.hu)