Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Szűrés
Termék státusza
Ásványok
Brand

Medálok

Már van nyaklánc alapod? Csak egy medálra lenne szükséged? Nálunk gyönyörű valódi ásványokból készült medálok közül válogathatsz. Találd meg a Neked megfelelőt és készíts otthon egy csodálatos nyakláncot belőle. Töltsd fel tested, s lelked egyaránt, és éld át az ásványok jótékony hatását a viselésük közben. 

Minden ásvány más-más gyógyító hatással rendelkezhet, azért ha van kedved olvasd el ásvány kislexikonunkat, melyek az adott ásvány részletes hatásairól készült. :)

Ásványok gyógyhatása, kislexikon (milana.hu)

 


19termék 119

A keleti kultúrában úgy tartják, hogy a Földanya gyermekei magukban hordozzák a bolygó rezgéseit, melyek akár tisztító, gyógyító rezgései révén pozitív hatással lehetnek testünkre, s lelkünkre egyaránt, és segíthetnek különböző problémák leküzdésében és feldolgozásában

 Az ásványokkal/kristályokkal való gyógyítást közel 4000 éve gyakorolják, mely világszerte egy elterjedt gyakorlat Indiában, vagy éppen az ókori Egyiptomban. Bár a tudományos vizsgálatok igazolt gyógyhatását nem tudták bizonyítani, de mindezek ellenére létezik "tudományos magyarázat" az ásványok gyógyító erejére.

Úgy tartják, hogy amikor egyes szerveink megbetegednek, akkor a rezgés frekvenciája is megváltozik. Ilyenkor azért szükséges a megbetegedett szervre egy egészséges szerv frekvenciájú rezgéssel bíró ásványt helyezni, mert a ráhelyezett ásvány helyes rezgési frekvenciájával emlékeztetjük a beteg szervet a helyes rezgésekre, mellyel a szerv adott frekvenciája visszaállítható

Manapság sokan a féldrága- és drágaköveket csak ékszerként viselik. Nem is sejtik, hogy ezek az ásványból készült ékszerek milyen - akár jó - hatással is lehetnek ránk. Minden ásványnak megvannak a maga sajátosságai, melyek hatással lehetnek szervezetünkre, vagy lelkünkre. Rezgéseikkel lépesek lehetnek hatni gondolatainkra és érzelmeinkre is.

Fedezd fel te is az ásványok pozitív hatásait! De ne feledd! Amikor egy új ásvány kerül birtokodba, akkor mindig, minden esetben meg kell tisztítani, mert számos olyan információt és rezgést hordozhat magában, mely számodra nem megfelelő, és negatív hatással is bírhat, és így a kívánt pozitív hatást sem fogod érezni. Ezzel kapcsolatosan bővebben olvashatsz holnapunkon az "Ásványok tisztítása, feltöltése, pogramozása" fül alatt, vagy az alábbi linkre kattintva. :)

 Ásványok tisztítása, feltöltése, progrmozása (milana.hu)