Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Blog

Ha érdekel a karneol ásvány és annak gyógyhatásai, legendái és a csakrákra gyakorolt hatásai, vagy ha csak általánosságba érdekel a karneol ásvány és az ezotériában gyakorolt hatásai, akkor gyere, és tarts velem ebben a blogbejegyzésben. : )

Ha érdekel a hematit ásvány és annak gyógyhatásai, legendái és a csakrákra gyakorolt hatásai, vagy ha csak általánosságba érdekel a hematit ásvány és az ezotériában gyakorolt hatásai, akkor gyere, és tarts velem ebben a blogbejegyzésben. : )

Ha érdekel a malachit ásvány és annak gyógyhatásai, legendái és a csakrákra gyakorolt hatásai, vagy ha csak általánosságba érdekel a malachit ásvány és az ezotériában gyakorolt hatásai, akkor gyere, és tarts velem ebben a blogbejegyzésben. : )

Mit is jelent pontosan, hogy egy adott csillagjegynek vannak ásványai? Miért pont azok az ásványok? Ezeket az ásványokat más csillagjegy szülötte nem is viselheti? Egy ilyen ásvány csak az adott horoszkópú embereknek nyújt támogatást? Ebben a kis rövid blogbejegyzésben pont ezekről lesz szó. : ) Ha van kedved tarts velem

Ha érdekel a turmalin ásvány és annak gyógyhatásai, legendái és a csakrákra gyakorolt hatásai, vagy ha csak általánosságba érdekel a turmalin ásvány és az ezotériában gyakorolt hatásai, akkor gyere, és tarts velem ebben a blogbejegyzésben.

Ha érdekel az ónix ásvány és annak gyógyhatásai, legendái és a csakrákra gyakorolt hatásai, vagy ha csak általánosságba érdekel az ónix ásvány és az ezotériában gyakorolt hatásai, akkor gyere, és tarts velem ebben a blogbejegyzésben.

A kristálygyógyászat tanai szerint az ásványok rezgéseikkel képesek gyógyítani egyes betegségeket, illetve megtisztítani auránkat vagy éppenséggel elnyelni a bennünket körülvevő negatív energiákat, és ezáltal segít megszabadulni a kínzó testi és lelki tünetektől. Ebben a blogbejegyzésben ezeket az ásványokat szeretném bemutatni, és azt, hogy hogyan is kel használni őket.

Ha téged is érdekel, hogy miként készül el, és milyen folyamatokon megy keresztül a nyers ásvány, egészen a bányászattól a boltok polcain látható formáig, akkor tarts velem ebben a blogbejegyzésben. :)

Hamarosan véget ér a diákok számára a nyáriszünet, és ismét kezdetét veszi az iskolapad koptatása. A tanulással és az iskolába járással való stressz gyakran megviseli a gyermekeket, mely akár a teljesítőképesség rovására is mehet. A testi és a lelki egyensúly nagyon fontos ahhoz, hogy jól teljesítsünk az iskolában, melyhez az ásványoktól is tudunk támogató segítséget kérni.

Ha érdekel, hogy hogyan is lesz napi pár perc Gua Sha vagy Arcroller használatával ragyogó és feszes bőröd, akkor tarts velem az arcmasszírozók világába. : )

Aki szereti az ásványok annak biztosan van legalább egy olyan karkötője, amelyben bizsu dísz is díszeleg. Ezzel semmi baj sincsen, talán csupán az az egyetlen pici gond, hogy bizony a bizsu díszeknek egy idő után eljön az ideje, hogy elkezdenek kopni és feketedni. De mit lehet ilyenkor tenni!? Ennyi volt, már nem sosem lesz újra szép dísze az ásvány karkötőmnek? Dehogynem! Megosztok veled most néhány javaslatot, amellyel könnyedén meg tudod tisztítania bizsudíszeket, anélkül, hogy sérülne a körülötte lévő ásványok.

Ebben a blogbejegyzésemben a cseresznyekvarc ásványt és annak gyógyhatásait, legendáit és a csakrákra gyakorolt hatásait ismerheted meg. Ha általánosságba érdekel a cseresznyekvarc ásvány és az ezotériában gyakorolt hatásai, akkor gyere, és tarts velem ebben a blogbejegyzésben

Ebben a blogbejegyzésemben a hematoid ásványt és annak gyógyhatásait, legendáit és a csakrákra gyakorolt hatásait olvashatod. Ha általánosságba érdekel a hematoid ásvány és az ezotériában gyakorolt hatásai, akkor gyere, és tarts velem ebben a blogbejegyzésben. : )

Ebben a rövid blogbejegyzésben megvizsgáljuk kicsit közelebbről ezt csillogó, szemet gyönyörködtető ásványt és az ezotériában vélt gyógyhatását.

Nagyon sokat gondolkodtunk azon, hogy hogyan is tudnánk létrehozni egy olyan „lexikont” amely magába foglalja az összes ásvány leírását, ami egyben átlátható is. Ezért megalkottunk egy olyan blogot, amelyet folyamatosan frissítünk, és az általunk megírt összes kifejezetten ásványokról szóló blogot tartalmazza.

Ebben a blogbejegyzésemben nem általánosan a holdkövet szeretném bemutatni Neked, hanem szeretném kiemelni a holdkő ásvány fajtái közül a fekete holdkövet. Gyere és tarts velem a fekete holdkő mágikus világába.