Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Blog

Ásványajándékok férfiaknak

Ásványajándékok férfiaknak

Ásvány ajándékok férfiaknak

Összefoglaló:

Onyx ásvány karkötő

Bevezető


Biztosan felmerült már benned a kérdés, hogy adható-e egyáltalán egy férfi számára ásvány ékszer vagy ásvány ajándék!? Nem túl nőies ajándék ez? Vannak egyeltalán férfias ásványok? Megnyugtatlak, igen! Vannak kifejezetten férfiak számára készült ásvány ajándékok, ásvány karkötők, melynek, akkor is örülni fog, ha nem egy igazi ásványgyűjtőről van szó. És egyáltalán nem nőiesek (bár sok férfi szereti a például a rózsaszínt is, ami szerintem csodálatos és teljesen természetes). : ) Egy régebbi blogbejegyzésemben elhoztam 7+1 okot, hogy miért tökéletes karácsonyi ajándék egy férfi számára az ásvány karkötő vagy ásvány ajándék. Ha van kedved kattints IDE és olvasd el ezt a blogbejegyzést is. Szerintem tetszeni fog Neked. : ) De most hadd mutassam be Neked, hogy nálunk milyen formában találhatod meg az olyan ásványajándékokat és ásvány ékszereket, amelynek biztosan mindegyik férfi örülne. Remélem megtalálod közöttük az igazit.

Amennyiben egyedi elképzelésed lennem akkor nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot az info@milana.hu elérhetőségen, és segítek megvalósítani a tökéletes ajándékot. : )

The Boss Wolf ásvány karkötő

 

Főbb szempontok, amikor férfinak választunk ékszert

 

  1. A stílus. Mindig tartsuk szem előtt annak a férfinek a stílusát, akinek éppen vásárolunk! Ha tudjuk például, hogy szereti a farkasokat, koponyákat, akkor érdemes az ilyen díszítéssel rendelkező ásvány ajándékok között keresgélnünk. Ha viszont inkább a letisztultabb és egyszerűbb formákat kedveli, akkor érdemes ilyen irányban nézelődnünk.

 

  1. A színvilág szem előtt tartása is fontos tényező lehet. Ha nem tudjuk, hogy milyen színvilágot kedvel az, akinek szánjuk az ajándékot, akkor érdemes finoman kipuhatolózni azt, mert nem minden férfi szereti a sötétebb tónusú színeket. Van, aki inkább az élénkebb színvilágot részesíti előnyben.

 

  1. Ékszer vagy tárgy? Fontos azt is szem előtt tartanunk, hogy a férfi, akinek tervezzük adni az ajándékot, szereti-e az ékszereket. Ha nem, akkor érdemesebb az ajándéktárgyak között nézelődnünk, mint például kulacs, könyvjelző, kulcstartó, marokkő…stb.

 

  1. Ha van kedvenc ásványa, akkor egy lépessel már beljebb járunk. : ) Ha tudjuk, hogy van kedvence, akkor érdemes az ebből készült ékszerek és ajándéktárgyak között nézelődnünk.

Milyen ékszert és ajándéktárgyat tudok adni egy férfinek?

    1. Elegáns kiegészítő óra mellé

     

    Tudtad, hogy manapság a férfiak körében az óra után az ásvány karkötők a legkedveltebb kiegészítők? Bizony! Az ásvány karkötők lettek a második legnépszerűbb kiegészítők (az óra után) a férfiaknál, ezért nem valószínű, hogy hibázol, ha megleped szerettedet egy ilyen csodás kiegészítővel, mely akár teljesen a stílusára is szabható.

     

    Black Woody ásvány karkötő

     

    1. Könyvjelző az olvasni imádóknak

     

    Egy ásvány könyvjelző tökéletes választás lehet az olyan férfiak számára, akik imádnak olvasni. Biztos lehetsz benne, hogy az ásvány könyvjelző csodálatos dísze lesz kedvenc könyvének. 

     

    Black Skull ásvány könyvjelző

    1. Csillagjegy szerinti ajándékok

     

    A csillagjegynek megfelelő ásvány ajándék vagy ékszer is kiváló választás lehet. Ez a fajta ajándék nagyon népszerű a férfiak körében is, és számos lehetőség közül választhatsz, például karkötő, kulcstartó, könyvjelző...stb. Ha tudod, hogy szereti az asztrológiát, akkor egy ilyen ajándékkal nem hibázhatsz.

     Fiery Scorpion ásvány karkötő 

    1. Csakra karkötő és csakra gúla a csakrák tökéletes egyensúlyáért

     

    Ha szereti az ezotériát, és érdekli a csakrarendszer, akkor egy csakra ásvány karkötő vagy ásványajándék csodás választás lesz neki. A csakra ásványok rezgéseikkel képesek harmonizálni csakráink helyes áramlását, és így testünk és lelkünk energiaáramlását is. Ezeket az ásványokat úgy alkotják meg, hogy minden csakra egy-egy életterületet jelképez, és egy rá jellemző frekvencián rezeg, és ezeket figyelembe véve párosítják őket. Ezek a csakra ásványok segítségére lehetnek a hétköznapokban, de például a meditáció során is.

     Tértisztító ásvány gúla - ónix

    1. Nyers ásványok

     

    Ásványt kedvelőknek, ásványt gyűjtőknek és ásványt csodálóknak tökéletes választás. Ha van már ásványgyűjteménye, akkor biztosan örülne egy újabb darabnak. Ha viszont nincs még neki, de imádja az ásványokat, akkor meg biztosan örülni fog neki, ha megleped eggyel. Válassz hozzá műanyag díszdobozt vagy több ásvány esetén gravírozott fadobozt.

     

    Turmalin nyers ásvány 

    1. Kulcstartók

     

    Ha nem szereti az ékszereket, de az ásványokat és az egyedi dolgokat igen, akkor az ásvány kulcstartó remek választás neki. Rengeteg féle és fajta kombinációja létezik, és szinte bármilyen stílusban elkészíthetők. Arról nem is beszélve, hogy ez nem egy olyan ajándék, amit otthon feltesz a polcra és ott porosodik, ez mindig nála lesz, és eszébe fogsz jutni róla. Mindamellett biztos lehetsz benne, hogy egy ásvány kulcstartó feldobja a szürke és hétköznapi kulcsokat.

     

    Lion Strong ásvány kulcstartó

    1. Páros karkötők

     

    Összetartozásunkat és szeretetünket sokféleképpen kifejezhetjük. Véleményem szerint ennek az egyik nagyon szép módja a páros karkötő. Legyen szó akár édesapánkról, testvérünkről, barátunkról, szerelmünkről vagy akár drága nagypapánkról. Egy páros ásvány karkötő az összetartozást, a szeretetet szimbolizálja, mely a férfiak számára is tökéletes ajándék lehet.

    milana páros karkötők

    1. Gyógyhatás alapján (marokkő, karkötő)

     

    A kristály gyógyászatát tanai szerint minden ásvány más és más frekvencián rezeg, ezért más és más területen képes támogatni a test és a lélek gyógyulási folyamatában, vagy akár bevonzani az életeben a pozitív változásokat. Ezért például, ha egy olyan ajándékot szeretnél, amely férfias is és egyben még pozitív hatásai is vannak, akkor egy gyógyító ásvány karkötő vagy marokkő kiváló választás lehet. Ha nem szereti az ékszereket, de szeretnénk, ha élvezné az ásvány gyógyhatását, akkor a legjobb választás lehet az ásvány marokkő, mely bárhol vele lehet, és ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az ékszerek

     

    Hópehely obszidián marokkő (kicsi)

    1. Sportoláshoz kulacs

     

    Ha például szeret sportolni, vagy kirándulni a szabadban, akkor tökéletes ajándék lehet neki egy ásványkulacs. Mindamellett, hogy az ásvány kulacs nagyon szemet gyönyörködtető látvány a benne lévő ásványnak/ásványoknak köszönhetően, az ásvány kulacsban lévő kristály/kristályok magas rezgései képesek feltölteni az ivóvizedet, így vitalizál a nap folyamán testi és lelki szinten is egyaránt.

    Lazurit dobcsiszolatos kulacs

    Akárhogy is döntesz, egy biztos. Egy ásvány ékszerrel, ásványtárggyal biztos lehetsz benne, hogy egyedi és különleges ajándékot adsz egy férfinek, mellyel tökéletesen ki tudod fejezni azt, hogy akinek adod, az mennyire különleges és fontos a számodra. : )

    Ez is érdekelhet:

    Ásványok tisztítása

    Ásványok felöltése és programozása

    7+1 ok, hogy miért tökéletes karácsonyi ajándék egy férfi számára az ásvány karkötő vagy ásvány ajándék

    7+1 ok, hogy miért tökéletes karácsonyi ajándék egy nő számára az ávány

    December hónap ásványa: a Türkiz

    Nyilas horoszkóp jellemzői és ásványai