Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Szűrés
Termék státusza
Ásványok
Brand

Ásvány kulacsok

Miért jó egy ásvány kulacs? Mindamellett, hogy az ásvány kulacs nagyon szemet gyönyörködtető látvány a benne lévő ásványnak/ásványoknak köszönhetően, az ásvány kulacsban lévő kristály/kristályok magas rezgései képesek feltölteni az ivóvizedet, így vitalizál téged a nap folyamán testi és lelki szinten is egyaránt. Attól függően érezheted más és más területen a pozitív és a gyógyító hatását, hogy éppen milyen ásványt tartalmaz kulacsod. A kulacsok környezetbarátok, hiszen bármennyiszer újratölthető, legyen szó tisztított vízről, vagy akár sima csapvízről. 


8termék 18

Mit érdemes tudni a mini ásvány dobcsiszolattal rendelkező kulacsról:

A kulacs rendkívül strapabíró és jó minőségű üvegből készült a mindennapi kényelmes használatért. Környezetbarát, hiszen bármennyiszer újratölthető a neked tetszőleges folyadékkal, és így nem keletkezik rengeteg felesleges műanyag hulladék. Nemes anyagokból készült, mely letisztult, modern külsőt kölcsönöz neki.

A kulacs tetejét lezáró csavaros kupak biztonságosan záródik és a folyadékot nem ereszti át. A kupak szilikon töméssel van ellátva, így gondoskodva a cseppmentességről. A kupak teteje textil akasztóval rendelkezik. A kulacshoz tartozik egy fekete színű thermo melegítő tartó is. A kulacs alja szétszerelhető, így könnyedén is tisztítható. Sőt, akár kedvedre cserélheted is a benne lévő ásványokat. A dobcsiszolattal rendelkező kulacs aljában található ásványok nem érintkeznek közvetlenül az ivóvízzel, a kedvenc ásványaidat a kulacs alsó részének letekerésével tudod cserélni vagy tisztítani.

Mérete: 24 x 6 cm

Űrtartalma: fajtától függően kb. 0,4 - 0,5 liter

Anyaga: üveg, fém

Ha egyedi ötleted alapján szeretnél magadnak egy gyönyörű ásvány kulacsot, akkor keress minket bátran az info@milana.hu e-mail címen, vagy közösségi oldalaink egyikén üzenetben, és mi megvalósítjuk Neked!