Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Szűrés
Ásványok
Brand

Páros ásvány karkötők

Egy páros ásvány karkötő tökéletes választás lehet ajándékba, mellyel kifejezheted szeretetedet. Legyen szó a párodról, legjobb barátodról, vagy akár édesanyádról, édesapádról.  A karkötő segíthet a kapcsolataid erősítésében, de akár a közöttetek lévő nagyobb fizikai távolság leküzdésében is.  Amennyiben egyedi elképzelésedet szeretnéd megvalósítani, akkor bátran vedd fel velük kapcsolatot az info@milana.hu címen keresztül, és mi megvalósítjuk az elképzelésedet.

Karkötőinket mindig minden esetben kézzel készítjük, és a hozzávaló alapanyagokat megbízható forrásokból szerezzük be, hogy csakis a legjobb minőségű, valódi ásványok kerüljenek karkötődbe. 


11termék 111
36

Best Friends páros ásvány karkötő

Raktáron
Ásványok:
rózsakvarc, zebra jáspis
Brand:
Milana
5 790 Ft 
3 690 Ft
42

Royal couple páros ásvány karkötő

Raktáron
Ásványok:
jáde, lávakő
Brand:
Milana
5 990 Ft 
3 490 Ft
30

Soft Cloud páros ásvány karkötő

Raktáron
Ásványok:
hegyikristály, zebra jáspis
Brand:
Milana
5 990 Ft 
4 190 Ft
39

4ever páros ásvány karkötő

Raktáron
Ásványok:
lávakő, rózsakvarc, hegyikristály
Brand:
Milana
5 690 Ft 
3 490 Ft
17

Soul Healer páros ásvány karkötő

Raktáron
Ásványok:
hegyikristály, ametiszt, tejkvarc
Brand:
Milana
5 900 Ft 
4 890 Ft
17

Angelic Couple páros ásvány karkötő

Raktáron
Ásványok:
rózsakvarc aura, angyal aura kvarc
Brand:
Milana
5 990 Ft 
4 990 Ft
46

LOVE páros ásvány karkötő

Raktáron
Ásványok:
rózsakvarc, ónix
Brand:
Milana
6 790 Ft 
3 690 Ft
45

Nights blue couple páros ásvány karkötő

Raktáron
Ásványok:
apatit, ónix
Brand:
Milana
8 590 Ft 
4 690 Ft
32

Simplicity páros ásvány karkötő

Raktáron
Ásványok:
hegyikristály, ónix
Brand:
Milana
6 490 Ft 
4 390 Ft
30

Mother's love páros ásvány karkötő

Raktáron
Ásványok:
kunzit, hegyikristály
Brand:
Milana
8 590 Ft 
5 990 Ft

A keleti kultúrában úgy tartják, hogy a Földanya gyermekei magukban hordozzák a bolygó rezgéseit, melyek akár tisztító, gyógyító rezgései révén pozitív hatással lehetnek testünkre, s lelkünkre egyaránt, és segíthetnek különböző problémák leküzdésében és feldolgozásában

 Az ásványokkal/kristályokkal való gyógyítást közel 4000 éve gyakorolják, mely világszerte egy elterjedt gyakorlat Indiában, vagy éppen az ókori Egyiptomban. Bár a tudományos vizsgálatok igazolt gyógyhatását nem tudták bizonyítani, de mindezek ellenére létezik "tudományos magyarázat" az ásványok gyógyító erejére.

Úgy tartják, hogy amikor egyes szerveink megbetegednek, akkor a rezgés frekvenciája is megváltozik. Ilyenkor azért szükséges a megbetegedett szervre egy egészséges szerv frekvenciájú rezgéssel bíró ásványt helyezni, mert a ráhelyezett ásvány helyes rezgési frekvenciájával emlékeztetjük a beteg szervet a helyes rezgésekre, mellyel a szerv adott frekvenciája visszaállítható

Manapság sokan a féldrága- és drágaköveket csak ékszerként viselik. Nem is sejtik, hogy ezek az ásványból készült ékszerek milyen - akár jó - hatással is lehetnek ránk. Minden ásványnak megvannak a maga sajátosságai, melyek hatással lehetnek szervezetünkre, vagy lelkünkre. Rezgéseikkel lépesek lehetnek hatni gondolatainkra és érzelmeinkre is.

Fedezd fel te is az ásványok pozitív hatásait! De ne feledd! Amikor egy új ásvány kerül birtokodba, akkor mindig, minden esetben meg kell tisztítani, mert számos olyan információt és rezgést hordozhat magában, mely számodra nem megfelelő, és negatív hatással is bírhat, és így a kívánt pozitív hatást sem fogod érezni. Ezzel kapcsolatosan bővebben olvashatsz holnapunkon az "Ásványok tisztítása, feltöltése, programozása" fül alatt, vagy az alábbi linkre kattintva. :)

 Ásványok tisztítása, feltöltése, progrmozása (milana.hu)