Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

A webáruház szünetel! Rendelések leadása nem lehetséges!

Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Szűrés
Ásványok
Brand

Gyermek ásvány karkötők

Ebben a kategóriában kifejezetten a gyermekeknek készült ásvány karkötők széles palettájáról válogathatsz. A tervezés során igyekezteünk szem előtt tartani a gyermeki világot és annak játékosságának megjelenítését, mind a motívumok, s mind a színek világára való tekintettel, valamint azokat az ásványokat részesítettük előnyben, melyek jótékonyan hatnak a gyermekek testi, s lelki fejlődésére. 

Nem csak egy gyönyörű kiegészítőről van szó, hanem az ásványok gyógyító hatásainak köszönhetően a karkötő viselése közben enyhíthető testi, s lelki eredetű fájdalmaink is, vagy akár segíthet a tanulási nehézséggel küzdő gyermekek számára is.

 


13termék 113

Gyermek Doggy ásvány karkötő

Raktáron
Ásványok:
kunzit
Brand:
Milana
8 190 Ft

Gyermek Matróz ásvány karkötő

Raktáron
Ásványok:
howlit, ónix, lazurit, karneol
Brand:
Milana
4 290 Ft

Miaú gyermek ásvány karkötő

Raktáron
Ásványok:
hegyikristály, ametiszt
Brand:
Milana
4 890 Ft

OWL ásvány karkötő

Raktáron
Ásványok:
angelit
Brand:
Milana
5 290 Ft

A keleti kultúrában úgy tartják, hogy a Földanya gyermekei magukban hordozzák a bolygó rezgéseit, melyek akár tisztító, gyógyító rezgései révén pozitív hatással lehetnek testünkre, s lelkünkre egyaránt, és segíthetnek különböző problémák leküzdésében és feldolgozásában

 Az ásványokkal/kristályokkal való gyógyítást közel 4000 éve gyakorolják, mely világszerte egy elterjedt gyakorlat Indiában, vagy éppen az ókori Egyiptomban. Bár a tudományos vizsgálatok igazolt gyógyhatását nem tudták bizonyítani, de mindezek ellenére létezik "tudományos magyarázat" az ásványok gyógyító erejére.

Úgy tartják, hogy amikor egyes szerveink megbetegednek, akkor a rezgés frekvenciája is megváltozik. Ilyenkor azért szükséges a megbetegedett szervre egy egészséges szerv frekvenciájú rezgéssel bíró ásványt helyezni, mert a ráhelyezett ásvány helyes rezgési frekvenciájával emlékeztetjük a beteg szervet a helyes rezgésekre, mellyel a szerv adott frekvenciája visszaállítható

Manapság sokan a féldrága- és drágaköveket csak ékszerként viselik. Nem is sejtik, hogy ezek az ásványból készült ékszerek milyen - akár jó - hatással is lehetnek ránk. Minden ásványnak megvannak a maga sajátosságai, melyek hatással lehetnek szervezetünkre, vagy lelkünkre. Rezgéseikkel lépesek lehetnek hatni gondolatainkra és érzelmeinkre is.

Fedezd fel te is az ásványok pozitív hatásait! De ne feledd! Amikor egy új ásvány kerül birtokodba, akkor mindig, minden esetben meg kell tisztítani, mert számos olyan információt és rezgést hordozhat magában, mely számodra nem megfelelő, és negatív hatással is bírhat, és így a kívánt pozitív hatást sem fogod érezni. Ezzel kapcsolatosan bővebben olvashatsz holnapunkon az "Ásványok tisztítása, feltöltése, programozása" fül alatt, vagy az alábbi linkre kattintva. :)

 Ásványok tisztítása, feltöltése, progrmozása (milana.hu)