Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Szűrés
Termék státusza
Ásványok
Brand

Fülbevalók

Egészítsd ki megjelenésed egy kézzel készített valódi ásvány fülbevalóval. Egy jól megválasztott ásvány fülbevaló sugárzó arcot kölcsönözhet viselőjének, mindamellett, hogy az adott ásvány rezgéseinek köszönhetően a jótékony hatását érezheted a viselése közben. Válassz egy ásvány fülbevalót kiegészítés képpen ásvány nyakláncodohoz vagy ásvány karkötődhöz, vagy csak viseld magában. Egy ilyen ékszerrel, biztos, hogy egyedi leszel! :)

 

 


23termék 123

Türkinit angyalka ásvány fülbevaló

Raktáron
Ásványok:
türkinit
Brand:
Milana
2 090 Ft

A keleti kultúrában úgy tartják, hogy a Földanya gyermekei magukban hordozzák a bolygó rezgéseit, melyek akár tisztító, gyógyító rezgései révén pozitív hatással lehetnek testünkre, s lelkünkre egyaránt, és segíthetnek különböző problémák leküzdésében és feldolgozásában

 Az ásványokkal/kristályokkal való gyógyítást közel 4000 éve gyakorolják, mely világszerte egy elterjedt gyakorlat Indiában, vagy éppen az ókori Egyiptomban. Bár a tudományos vizsgálatok igazolt gyógyhatását nem tudták bizonyítani, de mindezek ellenére létezik "tudományos magyarázat" az ásványok gyógyító erejére.

Úgy tartják, hogy amikor egyes szerveink megbetegednek, akkor a rezgés frekvenciája is megváltozik. Ilyenkor azért szükséges a megbetegedett szervre egy egészséges szerv frekvenciájú rezgéssel bíró ásványt helyezni, mert a ráhelyezett ásvány helyes rezgési frekvenciájával emlékeztetjük a beteg szervet a helyes rezgésekre, mellyel a szerv adott frekvenciája visszaállítható

Manapság sokan a féldrága- és drágaköveket csak ékszerként viselik. Nem is sejtik, hogy ezek az ásványból készült ékszerek milyen - akár jó - hatással is lehetnek ránk. Minden ásványnak megvannak a maga sajátosságai, melyek hatással lehetnek szervezetünkre, vagy lelkünkre. Rezgéseikkel lépesek lehetnek hatni gondolatainkra és érzelmeinkre is.

Fedezd fel te is az ásványok pozitív hatásait! De ne feledd! Amikor egy új ásvány kerül birtokodba, akkor mindig, minden esetben meg kell tisztítani, mert számos olyan információt és rezgést hordozhat magában, mely számodra nem megfelelő, és negatív hatással is bírhat, és így a kívánt pozitív hatást sem fogod érezni. Ezzel kapcsolatosan bővebben olvashatsz holnapunkon az "Ásványok tisztítása, feltöltése, pogramozása" fül alatt, vagy az alábbi linkre kattintva. :)

 Ásványok tisztítása, feltöltése, progrmozása (milana.hu)