Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Szűrés
Termék státusza
Ásványok
Brand

Szerencsefák

Aki szereti az ásványokat és egyben az egyedi dolgokat is, annak tökéletes választás lehet egy gyönyörű valódi ásványokból készült szerencsefa, vagy más néven életfa. Minden egyes darabot kézzel készítenek valódi ásványokból, így nincs két tökéletesen egyforma darab.

A fák törzse és ágai sárgaréz drótból készülnek, és a rögzítésnél nem allergizáló anyag került felhasználásra. Tökéletes választás lehet ajándékba, vagy akár saját magunknak is. Biztos, hogy csodás díszítőeleme lesz a lakásnak, és természetesen az ásványok jótékony hatása sem maradhat el. :)

 


7termék 17

A szerencsefát a a Feng Shui életfának hívja, mivel ásvány/kristály levelei az örökkévalóság szimbólumának jegyében soha sem hervadnak el. Az ősi kínai hagyomány szerint, hogyha megfelelő helyre tesszük a fácskát, akkor az adott életterület megerősített és jó energiákkal teli lesz. A Feng Shui szerint a szerencsefa harmonizálja és egyben energetizálja is környezetünket, és elengedhetetlen a Feng Shui területén.

Attól függően, hogy milyen ásványok díszítik a szerencsefa lombkoronáját, feltölthetnek és energiával láthatják el szervezetünket, s lelkünket egyaránt. Belső szerveink, és elménk működésére is kiváló hatással lehet. Az egyes szerencsefáknál leírjuk, hogy az adott ásvánnyal díszített lombkorona milyen hatással lehet testünk és lelkünkre.

Az életfa koronája szimbolizálja az univerzummal való összeköttetést, és emlékeztet arra, hogy nem vagyunk egyedül az életben. Lombja, mely az ég felé néz feltölt minket az univerzum energiáival. Gyökerei ugyanakkor mélyen a földbe gyökereznek, melyek az életerőt, stabilitást szimbolizálja. A földhöz való kapcsolódást. 

Az életfa különböző jelentésekkel bírhat az egyes vallások szerint.

Buddhizmus: A felvilágosodás fájának tartják, és Bhodi-fának nevezik. Szent szimbólumnak tekintik, mivel Buddha a fa alatt érte el a felvilágosodást.

Kelta hiedelmek: a kelta hiedelmek szerint a fa gyökerei a "más világot" szimbolizálják. Számukra az életfa a hitükben egy nagyon jelentős szimbólum.

Életfáink megközelítőleg 7-8 centiméteresek, és valódi ásványok borítják lombkoronáit.