INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!

Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Horoszkóp ásvány karkötők

Az ősi hagyomány szerint az ásványok a bolygókkal is összefüggésben/kapcsoltban állnak, ezért a különböző csillagjegyekre (attól függően, hogy a csillagjegy mely bolygóval áll kapcsolatban) hatással van egy adott ásvány, és segítségedre lehet energiád helyes áramoltatásában.

A "Horoszkóp" kategóriában megtalálod mind a 12 állatövi jegyet, és a hozzá tartozó ásványokból számukra készült ásvány karkötőket. 

Amennyiben egyedi elképzelésedet szeretnéd megvalósítani, akkor bátran vedd fel velük kapcsolatot az info@milana.hu címen keresztül, és mi megvalósítjuk az elképzelésedet.

Az ősi hagyományok szerint bizonyos ásványok/kristályok tartoznak egyes horoszkópokhoz. Talán az egyik legrégebbi tudományág az asztrológia, amely abból indul ki, hogy összefüggés található a csillagok, bolygók, az univerzum és az emberi sorsok között

Az asztrológia 12 állatövi jegyet különbözetet meg. Minden egyes csillagjegyhez más és más ásvány tartozik, de előfordulhat, hogy egyes ásványok/kristályok akár több csillagjegyhez is kapcsolódhatnak.

Ha szeretnéd megnézni, hogy a Te csillagjegyedhez/horoszkópodhoz milyen gyógyító ásvány tartozik, akkor kattints az alábbi linkre, ahol megtudhatod, hogy pontosan melyik a Te gyógyító ásványod. :)

Horoszkóp ásványok, csillagjegyekhez tartozó ásványok (milana.hu)

Az ásványokkal/kristályokkal való gyógyítást közel 4000 éve gyakorolják, mely világszerte egy elterjedt gyakorlat Indiában, vagy éppen az ókori Egyiptomban. Bár a tudományos vizsgálatok igazolt gyógyhatását nem tudták bizonyítani, de mindezek ellenére létezik "tudományos magyarázat" az ásványok gyógyító erejére.

Úgy tartják, hogy amikor egyes szerveink megbetegednek, akkor a rezgés frekvenciája is megváltozik. Ilyenkor azért szükséges a megbetegedett szervre egy egészséges szerv frekvenciájú rezgéssel bíró ásványt helyezni, mert a ráhelyezett ásvány helyes rezgési frekvenciájával emlékeztetjük a beteg szervet a helyes rezgésekre, mellyel a szerv adott frekvenciája visszaállítható

Manapság sokan a féldrága- és drágaköveket csak ékszerként viselik. Nem is sejtik, hogy ezek az ásványból készült ékszerek milyen - akár jó - hatással is lehetnek ránk. Minden ásványnak megvannak a maga sajátosságai, melyek hatással lehetnek szervezetünkre, vagy lelkünkre. Rezgéseikkel lépesek lehetnek hatni gondolatainkra és érzelmeinkre is.

Fedezd fel te is az ásványok pozitív hatásait! De ne feledd! Amikor egy új ásvány kerül birtokodba, akkor mindig, minden esetben meg kell tisztítani, mert számos olyan információt és rezgést hordozhat magában, mely számodra nem megfelelő, és negatív hatással is bírhat, és így a kívánt pozitív hatást sem fogod érezni. Ezzel kapcsolatosan bővebben olvashatsz holnapunkon az "Ásványok tisztítása, feltöltése, programozása" fül alatt, vagy az alábbi linkre kattintva. :)

 Ásványok tisztítása, feltöltése, progrmozása (milana.hu)