Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Türkinit angyalka ásvány fülbevaló 6-8 mm
Türkinit angyalka ásvány fülbevaló
2 090 Ft

Türkinit angyalka ásvány fülbevaló

Türkinit angyalka ásvány fülbevaló 6-8 mm
Türkinit angyalka ásvány fülbevaló 6-8 mm

Türkinit (rekonstruált türkiz) rondellás ásvány fülbevaló

türkinit gyöngy

 

A festett/rekonstruált türkizt, azaz türkinitet általában úgy állítják elő, hogy a magnezit vagy a fehér howlit ásványt kékre festik, és így kapják meg a valódi türkizre hajazó másolatot, melyet türkinitnek hívnak. Mivel festett magnezitről vagy howlitról beszélünk, ezért gyógyhatásai eltérnek a türkizétől.

Gyógyhatásai (A kristályokkal való átfogó gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést): méregtelenítés, izomzat erősítése, vérnyomás optimalizálás, allergia, fogak, anyagcsere, emésztés, elhízás ellen, magabiztosság, lelki harmónia, meditáció elmélyítése, kimerültség, kommunikáció.

A valódi türkiz a kristálygógyászat tanai szerint az alábbi gyógyhatásokkal bír:

 

türkinit gyöngy

türkiz, mint minden kék színű ásvány, a türkiz is a torok csakra egyik fontos köve. Azt tartják róla, hogy jól nyugtatja az idegeket, hat a torokra, pajzsmirigyre, kommunikációra, növelheti a kreativitást is. A türkiz az indiánok gyógyító köve. Az indiánok, az egyiptomiak és a görögök is védő- és gyógyító kőként tisztelték. Egy régi közmondás szerint: A kéz, amely türkizt visel, sohasem lesz szegény.

 

Gyógyhatásai (A kristályokkal való átfogó gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést): asztma, torokgyulladás, köhögési inger, menstruációs görcsök, gyermekkori félelmek, rossz álmok, kommunikáció, önbizalom, védő, agy, nyugtató, kreativitás.

Rendeléskor kérlek vedd figyelembe, hogy mivel valódi ásványokkal dolgozunk, ezért színük, árnyalatuk minimálisan eltérhet a képen látottaktól.

Méret: 4-6 mm

Raktáron
2 090 Ft
A vásárlás után járó pontok (csak regisztrált vásárlók részére): 31 Ft
Részletek

FIGYELEM!

Ne feledd! Az ásványokkal történő átfogó gyógyítás nem helyettesíti a hagyományos gyógyszeres kezelést, valamint a szakszerű orvosi ellátást. Az itt leírtak a tradicionális szakirodalmak, feljegyzések, valamint a kristálygyógyászat tanai alapján készültek. Amennyiben bármilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel Önnél, úgy mindenképpen keresse fel kezelőorvosát. (A Btk. 187. törvény módosítása nyomán erre fel kell hívnunk a figyelmet.).

Adatok
Ásványok
türkinit
Brand
Milana
Cikkszám
TAAF0168
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek