Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Blog

7+1 ok amiért tökéletes karácsonyi ajándék egy férfi számára az ásvány

7+1 ok amiért tökéletes karácsonyi ajándék egy férfi számára az ásvány

7+1 ok, hogy miért tökéletes karácsonyi ajándék egy férfi számára az ásvány karkötő vagy ásványajándék

 

 1. Stílusos és elegáns

Egy gondosan kiválasztott ásvány karkötő stílust és elegáns megjelenést kölcsönöz viselője számára. Legyen szó bármilyen alkalomról, a férfiak számára készült ásvány karkötők készítése során figyelembe vesszük a sötétebb és karakteresebb tónusú színvilágot, mely tökéletes kiegészítőjük lehet megjelenésüknek.

 

2. A második legkedveltebb kiegészítő

Tudtad, hogy manapság a férfiak körében az óra után az ásvány karkötők a legkedveltebb kiegészítők? Bizony! Az ásvány karkötők lettek a második legnépszerűbb kiegészítők a férfiaknál, ezért nem valószínű, hogy hibázol, ha karácsonykor megleped szerettedet egy ilyen csodás kiegészítővel.

 

3. Egyszerre több kedvencét is viselheti

A férfiaknak is lehet egyszerre több kedvencük, amit szeretnek viselni.  Egy ásvány karkötőből akár egyszerre többet is lehet viselni, és még stílusosan is néz ki vele az ember, de egy szép órára ez már sajnos nem igaz. Valljuk be…azért elég furcsán nézne ki, ha egyszerre több kedvenc óráját is viselné. :)

 

  

 

4. Csillagjegyek szerinti egyedi ajándékok

Egy ősi hagyomány szerint az ásványok a bolygókkal is összefüggésben/kapcsoltban állnak, ezért a különböző csillagjegyekre (attól függően, hogy a csillagjegy mely bolygóval áll kapcsolatban) hatással van egy adott ásvány, és így még hatékonyabban segíti a test és a lélek megfelelő energiaáramlását.

 

5. Páros ásvány karkötő, ami mindig vele van

Tökéletes választás lehet karácsonyra a párodnak egy páros ásvány karkötő, mellyel szimbolizálhatjátok összetartozásotokat és szerelmeteket. Amennyiben tudod, hogy párod például melyik ásványokért rajong, akkor sok helyen (például nálunk is????) lehetőség van arra, hogy saját elképzelésedet megvalósítsd, akár gyöngyről gyöngyre minden díszítőelmével, amivel aztán tényleg egy egyedi és utánozhatatlan ajándékot tudsz adni a szerelmednek a szeretet ünnepén.

 

6. A szeretet ünnepe

A szeretet ünnepén mivel fejezhetnéd ki jobban a szeretetedet, mint egy egyedi kézműves, kézzel készült ajándékkal, ékszerrel, mely mindig minden esetben személyesebb hatást keltenek a karácsonyi ajándékozás során, mivel általában a kézműves termékeket nagy odafigyeléssel, gondoskodással és szeretettel készítik el.

 

  

 

7. Harmonizálja a körülöttünk lévő terek, és a csakráinkat is

 

Az ásványok rezgéseikkel képesek harmonizálni testünk és lelkünk energiaáramlását. Ilyenek például a csakra ásványok is, melyek többféle formában is megtalálhatóak (csakra karkötők, csakra nyakláncok, gúlák, csúcsok, medálok, ásvány kulcstartó és ásvány könyvjelzők). Ezeket úgy alkotják meg, hogy minden csakra egy-egy életterületet jelképez, és egy rá jellemző frekvencián rezeg, és ezeket figyelembe véve párosítják a csakrához megfelelő ásványt, mely segíti a tökéletes harmónia elérését, a test és a lélek egyensúlyát.

7+1 Gyógyhatás

A kristály gyógyászatát tanai szerint minden ásvány más és más frekvencián rezeg, ezért más és más területen képes támogatni a test és a lélek gyógyulási folyamatait, vagy akár bevonzani az életeben a pozitív változásokat.

 

Akárhogy is döntesz, egy biztos. Egy ásvány ékszerrel, ásványtárggyal biztos lehetsz benne, hogy egyedi és különleges ajándékot adsz szerettednek, párodnak karácsonykor a szeretet ünnepén, mellyel tökéletesen ki tudod fejezni azt, hogy akinek adod, az mennyire különleges és fontos a számodra. 

 

Ez is érdekelhet:

A 7 csakra

Ásványok tisztítása

Ásványok felöltése és programozása

7+1 ok, hogy miért tökéletes karácsonyi ajándék egy nő számára az ásvány

December hónap ásványa: a Türkiz

Nyilas horoszkóp jellemzői és ásványai