Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Blog

7+1 ok, amiért tökéletes karácsonyi ajándék egy nő számára az ásvány

7+1 ok, amiért tökéletes karácsonyi ajándék egy nő számára az ásvány

7+1 ok, hogy miért tökéletes karácsonyi ajándék egy nő számára az ásvány ékszer vagy ásvány ajándék

 1. Stílusos

Egy gondosan kiválasztott ásvány ékszer, ásvány karkötő tökéletes kiegészítője lehet a megjelenésnek. Legyen szó bármilyen alkalomról és stílusvilágról, az ásványok világában biztosan mindenki megtalálja a neki megfelelő ásvány ékszert vagy ásvány ajándékot.

 2. A lakás dísze, éke

A nők általában szeretik a különleges és szép dolgokat, főleg, ha csodálatos díszítő eleme is lesz lakásának. Egy gondosan kiválasztott ásvány ajándék tökéletes választás lehet karácsonyra. Ilyenek például az ásvány gúlák, melyek nem csak gyönyörű díszítőelemei lehetnek lakásunknak, hanem eközben élvezhetjük jótékony hatásukat is, mint például a tér megtisztítása.

 3. Egy ásvány ékszer mindig veled van

Legyen szó akár karkötőtől, kulcstartóról vagy akár fülbevalóról, a választott ásvány ékszer mindig a párunkkal lehet, aki, ha rá néz nem csak egy gyönyörű ásvány ékszert lát és élvezheti jótékony hatását, hanem mi is eszükbe jutunk róla, aki szeretettel adta nekik ezt a csodás ásvány ékszert.

  

 

 4. Egy kézzel készült ásvány ajándék személyesebb

A kézműves, kézzel készült ajándékok, ékszerek mindig minden esetben személyesebb hatást keltenek a karácsonyi ajándékozás során, mivel általában a kézműves termékeket nagy odafigyeléssel, gondoskodással és szeretettel készítik el.

 

5. Egyedi elképzelések megvalósítása

Legyen szó akár ásvány kulcstartóról, ásvány könyvjelzőről vagy bármilyen más ásvány ajándékról és ásvány karkötőről, ásvány kulacsról. Amennyiben tudod, hogy párod például melyik ásványokért rajong, akkor sok helyen (például nálunk is ;) ) lehetőség van arra, hogy saját elképzelésedet megvalósítsd, akár gyöngyről gyöngyre minden díszítőelmével, amivel aztán tényleg egy egyedi és utánozhatatlan ajándékot tudsz adni szerelmednek a szeretet ünnepén.

 

6. A nők szeretik a csillogást és az ékszereket

A legtöbb nő imádja a csillogást és a színes színvilággal rendelkező kiegészítőket, ajándékokat, melyekre az ásványok kiválóak lehetnek. Egyes ásványok olyan gyönyörű és lélegzet elállító színvilággal rendelkeznek, melyet szinte nehéz elképzelni, hogy a természet maga ilyen gyönyörűt alkothat. És biztos lehetsz benne, hogy párodnak is eláll a lélegzete.

  

 

7. Harmonizálja a körülöttünk lévő terek, és a csakráinkat is

Az ásványok rezgéseikkel képesek harmonizálni testünk és lelkünk energiaáramlását. Ilyenek például a csakra ásványok is, melyek többféle formában is megtalálhatóak (csakra karkötők, csakra nyakláncok, gúlák, csúcsok, medálok, ásvány kulcstartó és ásvány könyvjelzők). Ezeket úgy alkotják meg, hogy minden csakra egy-egy életterületet jelképez, és egy rá jellemző frekvencián rezeg, és ezeket figyelembe véve párosítják a csakrához megfelelő ásványt, mely segíti a tökéletes harmónia elérését, a test és a lélek egyensúlyát.

7+1 Gyógyhatás

A kristály gyógyászatát tanai szerint minden ásvány más és más frekvencián rezeg, ezért más és más területen képes támogatni a test és a lélek gyógyulását, vagy akár bevonzani az életeben a pozitív változásokat.

 

Akárhogy is döntesz, egy biztos. Egy ásvány ékszerrel, ásvány tárgyal biztos lehetsz benne, hogy egyedi és különleges ajándékot adsz szerettednek karácsonykor a szeretet ünnepén, mellyel tökéletesen ki tudod fejezni azt, hogy akinek adod, az mennyire különleges a számodra. :)

 

 

Ez is érdekelhet:

A 7 csakra

Ásványok tisztítása

Ásványok felöltése és programozása

7+1 ok, hogy miért tökéletes karácsonyi ajándék egy férfi számára az ásvány karkötő vagy ásvány ajándék

December hónap ásványa: a Türkiz