Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Blog

Ásványok feltöltése és programozása

Ásványok feltöltése és programozása

Ásványok feltöltése és programozása

 

Összefoglaló:

Hogyan töltsem fel az ásványomat?

Sokakban felmerül a kérdés mikor egy újonnan beszerzett gyönyörű ásvány kerül birtokukba, hogy miként lehetséges tisztítani, feltölteni és programozni. Korábbi blog bejegyzésünkben foglalkoztunk az ásványok tisztításával, most azonban merüljünk el az ásványok feltöltésében, és azok programozásában. Sokan úgy gondolják, hogy sajátmagunk ezeket a folyamatokat nem tudjuk elvégezni, pedig, de! Nem is olyan bonyolult, mint hinnéd. Máris leírom, hogy hogyan.

 

A megtisztított ásványodat többféleképpen is feltölthetted:

1. Hegyikristállyal

Igen, jól olvasod. Akár hegyikristállyal is feltöltheted kedvenc ásványodat. Leginkább olyan ásványokat érdemes hegyikristály csoporton, vagy apró, nem gömbölyített hegyikristály kavicson feltölteni, melyek bírják a napfényt. Ily módon tedd a feltölteni kívánt ásványodat a hegyikristály csoportra, vagy a gömbölyített hegyikristály csoportra. A feltöltéshez akár néhány óra is elegendő lehet. Néhány ásvány feltöltéséhez a hegyikristály energiája kevésnek bizonyul, ezért nekik más módszert kell választani a feltöltésre (ilyen ásvány például a berill, gyémánt, rubin, zafír, smaragd és a topáz. Őket rendszerint a napfény energiájával töltik fel).

 

2. Napfény

Remek módszer lehet a napfénnyel való feltöltés. Ám, talán jobb vigyázni vele, mert egyes ásványok nem igazán bírják, ha erős napfénynek vannak kitéve (ilyen például a rózsakvarc), mert ezáltal kifakulhatnak, károsodhatnak és kiürülhetnek. Ha mégis ezt a módszert választod kedvenc ásványod feltöltésére, akkor érdemesebb inkább ezt naplementekor vagy napfelkeltekor megvalósítani, mikor gyengébbek a nap sugarai, ám ugyanolyan hatással bírnak. Csak tedd ki ásványodat a napfényre (amikor olyan erős a napfény, hogy akár szemmel is bele tudsz nézni), és hagyd ott amíg úgy nem érzed, hogy ásványod teljesen megtisztult és feltöltődött.

 

3. Holdfény

Választhatjuk a Holdfénnyel való feltöltést is, mely lényegesen lágyabb és gyengédeb módszer a Nap fényénél. Legjobb választás a teliholdkor való feltöltés, mivel ilyenkor a legerősebb energiák működnek. Tegyük éjszakára ásványunkat olyan helyre, ahol a Hold fénye éri. Vannak olyan ásványok (mint például a Holdkő), melyet csakis a Hold energiájával lehetséges feltölteni. A Hold fényével való feltöltésnél még gyakran alkalmaznak achátdrúzát, mivel ez képes a felvett energiát átadni más ásványoknak.

 

4. Meditáció

Véleményem szerint, a meditáció remek módja az ásványunk feltöltésének, mivel nem csak saját, de az Univerzum energiáival is dolgozunk. A megtisztított ásványodat tartsd az egyik tenyeredben. Ülj törökülésben egyenes háttal. Hunyd le szemeid és vegyél néhány mély levegőt. Mikor kellőképpen ellazultál, tedd a kezed az ásványt tartó kezed felé, és kérd az Univerzum segítségét, hogy töltse fel neked azt, az Univerzum tiszta fényével. Mikor úgy érzed, hogy teljesen feltöltődött az ásványod, akkor vegyél néhány mély levegőt, és nyisd ki a szemed.

 

Hogyan programozzam az ásványomat?

Az ásványok programozására azért van szükségünk, mert magával a programozással a kellő információt, és rezgést töltjük bele ásványunkba.

Nagyon fontos, hogy mindig a célunknak megfelelő ásványt válasszunk társul magunknak. És arra mindig az adott jellemző tulajdonságokat szükséges és kell programozni. Például az ónix programozható a körülöttünk és bennünk lévő negatív energiák elnyelése, vagy az önmegvalósítás és a koncentrációs képességünk fejlesztése kapcsán, de nem való az anyagcserénk és keringésünk serkentésére való programozáshoz (erre tökéletes például a barack achát).

 

És most lássuk, hogy hogyan is tudjuk programozni ásványunkat. :)

Programozás meditációval

A megtisztított és energiával feltöltött ásványodat tartsd az egyik tenyeredben. Ülj törökülésben egyenes háttal. Hunyd le szemeid és vegyél néhány mély levegőt. Mikor kellőképpen ellazultál, tedd a kezed az ásványt tartó kezed felé, és fogalmazd meg magadban, hogy mit szeretnél, majd kérd az ásványaidat segítségét. Például: Minden szeretetemmel és tiszteletemmel kérlek, hogy segíts legyőzni félelmeim. Szívd magadba a bennem lévő negatív energiákat, melyek nem szolgálnak engem.

Hidd el, hogy bármelyik folyamatot választod ásványod tisztítására, feltöltésére és programozására, biztos lehetsz benne, hogy segíteni fog a mindennapok során!

Ez is érdekelhet:

A 7 csakra

Ásványok tisztítása

Kutyák és macskák csakrái

Pánikbetegség és az ásványok

Augusztus hónap ásványa: a Peridot