Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Blog

Erős ásványok a negatív energiák ellen

Erős ásványok a negatív energiák ellen

A kristálygyógyászat tanai szerint az ásványok rezgéseikkel képesek gyógyítani egyes betegségeket, illetve megtisztítani auránkat vagy éppenséggel elnyelni a bennünket körülvevő negatív energiákat, és ezáltal segít megszabadulni a kínzó testi és lelki tünetektől. Ebben a blogbejegyzésben ezeket az ásványokat szeretném bemutatni, és azt, hogy hogyan is kel használni őket.

Erős ásványok a negatív energiák ellen

 

Összefoglaló:

 

Bevezető

Mint az biztos tudod a kristálygyógyászat tanai szerint az ásványok rezgéseikkel képesek gyógyítani egyes betegségeket, illetve megtisztítani auránkat vagy éppenséggel elnyelni a bennünket körülvevő negatív energiákat, és ezáltal segít megszabadulni a kínzó testi és lelki tünetektől. Ebben a blogbejegyzésben ezeket az ásványokat szeretném bemutatni, és azt, hogy hogyan is kel használni őket.

  ásvány marokkövek

Hogyan hatnak az ásványok az emberre?

kristálygyógyászatban úgy tartják, hogy minden élő és élettelen szervezet, valamint anyag hatással van egymásra. Két anyag, akkor hat egymásra, ha rezgéseik hullámhossza megegyezik, vagy az egyik a másiknak az egész-számú többszöröse.

A kristálygyógyászat tanai szerint az ásványok, azért hatnak az emberi szervezetre, mert az ásványokban ugyanolyan rezgésű anyagok találhatóak, mint amilyenből az emberi test is felépül. Tehát ez azt jelenti, hogy a szervezetben jelenlévő betegség energiahiány, vagy ritkább esetben energiatöbblet formájában jelentkezik. Az ásványok ennek az energiahiánynak vagy éppen energiatöbbletnek a kiegyenlítésében segédkezik, és így támogatja a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

De természetesen a kristálygyógyászok is felhívják a figyelmet, hogy az ásványokkal történő átfogó gyógyítás nem helyettesíti a hagyományos gyógyszeres kezelést, valamint a szakszerű orvosi ellátást. A leírtak a tradicionális szakirodalmak, feljegyzések, valamint a kristálygyógyászat tanai alapján készültek.

  Energia és védelem könyvjelző

 

Hogy kell használni az ásványt a negatív energiák ellen

Az ásványokat leggyakrabban nyakékként, karkötőként és fülbevalóként szokás viselni, mert így lehetnek a legközelebb hozzánk és érintkezhetnek bőrönkkel. Azonban rezgéseik kiválóan hasznosíthatók marokkövek, nyers ásványok formájában is. A lényeg, hogy az ásvány legyen a közeledben, markodban melyet az íróasztalra vagy a párna alá helyezhetünk, de divatos kulcstartó vagy lakásdekor formájában is velünk lehet kedvenc ásványunk.

Amennyiben lakásodat szeretnéd megtisztítani a negatív energiáktól, akkor kiváló választás lehet számodra a tértisztító gúla (ezeket olyan ásványok alkotják, melyek használatuk során megtisztíthatják a körülöttünk lévő teret, megszüntethetik a körülöttünk lévő negatív energiákat és feltölthetik pozitív energiával a kívánt teret) vagy ásvány csúcsok, de természetesen a nyers ásványokat és marokköveket is használhatjuk erre a célra. : )

Mivel egyes ásványok elnyelik a negatív energiát (pl. ónix), ezért időnként spirituálisan meg kell őket tisztítani, hogy újra teljes erővel tudjanak támogatni minket.

 

FONTOS! Amikor vásárlás után a birtokunkba kerül kedvenc ásványunk, akkor az ásványokat spirituálisan mindig minden esetben meg kell tisztítani. Hogy ezt miért is kell pontosan és miként is tudod megtenni, arról egy korábbi blogbejegyzésben ITT kapsz rá választ. : )

 

 

Erős ásványok a negatív energiák ellen

Térjünk is rá azokra az ásványokra, melyek nagyon erősek és kiváló támogatást nyújt a negatív energiák ellen. Ha kifejezetten egy adott problémára keresel ásványt, akkor nézz szét az ásványok az egészségért kategóriában, hol az egyes kategóriák fejlécében leírtam, hogy mely ásványok kiválóak az adott problémára.

 

 

  • Ametiszt: a felettes-energiánkkal együtt rezeg, és olyan segítséget nyújthat, melyet csak rendszeresen gyakorolt és mély meditáció során tudnánk elérni. Emellett elűzi az ártó energiákat, és akár a rossz karmánkat is megváltoztathatja. Tisztítja és egyensúlyba hozza az energiákat. Az ametiszt a pozitív átalakulás, valamint a test és a lélek gyógyításának a köve. Kiválóan gyógyíthatja fizikai fájdalmainkat és lelki kimerültségünket egyaránt.

  Chevron ametiszt szív alakú marokkő

 

  • Citrin: az öröm, a bőség és az átalakulás ásványa. Erős védelmező ásvány, amely auratisztító és regeneráló hatással bír. A Nap energiáit hordozza, meleg, éltető energiákat, ezáltal elűzi a negatív energiákat, hatásokat. A napfonat csakra egyik fontos kristálya.

 

Citrin marokkő (kicsi)

 

  • Fehér achát: úgy tartják, hogy a fehér achát egyensúlyt hoz birtokosa számára és megvédi a negatív energiák befolyásaitól.

 

Angelic Agate ásvány karkötő

 

  • Obszidián: erős védelmező ásvány, szinte egy páncélt von körénk a negatív hatásokkal szemben. A gyökér csakrától a Föld középpontjához kapcsolódó földelő zsinórral lát el és elnyeli, majd elvezti a környezetből a negatív és ártó energiákat, valamint erősít, amikor arra van szükségünk. Eltünteti a negatív spirituális hatásokat.

 

 Gold Magic ásvány karkötő

  • Ónix: segít egyensúlyba hozni testünk energiaáramlását, s emellett egy igen erős védelmező ásvány is, mely távol tarthatja tőlünk a negatív entitásokat. Képes magába szívni a bennünk rejlő negatív fénykódokat, melyek gátolják fejlődésünket és testi, lelki egyensúlyunkat. Birtokunkban az ónix fokozza életerőnket, kitartásra ösztönözhet, és támogatást nyújt a stresszes helyzetekben is.

  Ónix rondellás ásvány fülbevaló

 

  • Szelenit: a szelenit tisztító hatású kristály, amely teljesmértékben segít eltávolítani a negatív és ártó energiákat a környezetből és auraszinten is.

 

 Szelenit 7 csakra csúcs

  • Tigrisszem: A tigrisszem védelmező és földelő hatással rendelkezik, amely segít eloszlatni a negatív gondolatokat és érzéseket. Bátorít, erősít minket. Felébreszti a bennünk szunnyadó harcost. Segítségével legyőzhetjük félelmeinket. Segít, hogy tisztán lássuk a dolgokat. Felvidítja viselőjét, megvéd bennünket a hamis barátokkal szemben

 

 Tigrisszem ásvány csúcs

Fontos megjegyezni, hogy az ásványok hatása egyénenként változhat, és ezek az általánosítások nem mindenkinél jelentkeznek ugyanúgy. Az ezotériában mindenki egyedi, és érdemes saját tapasztalataidra és belső vezetésedre hagyatkozni az ásványokkal kapcsolatos munkában. : )

 

Válogass és nézz szét ásvány kínálatunk között, és ha valamelyik elnyeri tetszésedet, de pont olyan, amit szeretnél, vagy nem találsz éppen olyan ásványt vagy ásványból ékszert, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az info@milana.hu e-mail címen, és igyekszünk megvalósítani elképzelésed ás segíteni Neked. : )

Ez is érdekelhet:

Depresszió elleni ásványok

Pánikbetegség és az ásványok

Nyugtató ásványok

Ásványok A-tól Z-ig

Tanulást segítő ásványok

Gua Sha és arcroller használata

Bizsu ékszerek tisztítása ásvány karkötőben

Nyers ásványok