Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Marokkövek

Az ásványok használata ősidők óta ismeretes, ám napjainkban igen elterjedt a drágakövekből és féldrágakövekből készült ásvány marokkövek. Mindamellett, hogy gyönyörű látványt nyújtanak, az ásvány marokkövek ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az ékszerek. Ha nem szeretjük az ékszereket, de szeretnénk élvezni az ásvány gyógyhatását, akkor tökéletes választás az ásvány marokkő, mely bárhol velünk lehet. Ezek a jótékony kövek speciális technikával készülnek: vizes közegben rázzák-forgatják őket, amíg végül a kívánt formára nem koptatják egymást. Ezek után minden darabot egyenként políroznak, ettől az eljárástól nyerik sima, fényes felületüket és kézbe kívánkozó, kellemes tapintásukat.

Számos különböző módja van a kiválasztott ásvány felhasználásának: hordhatjuk például zsebben, vagy tarthatjuk az íróasztalunkon, igénybe vehetjük elixír készítésénél, de jótékony hatását éjszakára, a párna alá helyezve is megtapasztalhatjuk.

Az ásványoknak a közhiedelem szerint rengeteg pozitív élettani hatása van. E felfogás szerint a megfelelő ásvány kiválasztásával és használatával akár magunk is elősegíthetjük szervezetünk öngyógyító mechanizmusainak beindulását.

A keleti életfilozófia szerint 7 energiaközpont, azaz csakra felel a szervezet kiegyensúlyozott energia-körforgásáért. Egy-egy csakra és a hozzá illő ásvány párosításával az energiaközpontban képződött blokkok feloldását támogathatjuk, így harmonizálva a testet és a lelket.