Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Blog

Szerelem ásványai 2. rész: az új szerelem

Szerelem ásványai 2. rész: az új szerelem

A szerelem ásványai: az új szerelem

 2. rész

 

Az első részben bemutattam neked a szerelem ásványai közül azokat, melyek egy kapcsolat lezárásában nyújtanak segédkezet. Most elérkeztünk a blogsorozatunk második részéhez, melyben megtudhatod, hogy melyek azok az ásványok, amik a Földanya tiszta és gyógyító varázsenergiáit hordozva magában, rezgéseivel segít neked egy új szerelem bevonzásában.

 

 

Az új szerelmet bevonzó ásványok

 

Szerintem kijelenthetem, hogy mindannyiunk életében eljön az a pillanat, amikor úgy érezzük, hogy eljött az ideje egy új szerelemnek, vagy eljött az ideje végre megtalálni az igazi társunkat. Ha éppen egy szakítás után vagyunk, akkor nagyon fontos, hogy adjunk magunknak időt, mert sebzetten nem állunk még készen az új szerelemre! Időre van szükség (a gyászidő fontos) a sebek begyógyulásához és az önbizalmunk helyreállításához. Ha ezek megtörténtek, akkor új erőre kapunk, és érezzünk, hogy eljött az idő az új szerelem érkezéséhez. Szerelemre és szeretetre mindenkinek szüksége van az életben, de megeshet, hogy az odavezető út számunkra kissé rögösebb a keleténél. Ha számodra is ismerős ez a helyzet, akkor biztos elgondolkodtál már rajta, hogy mit kéne tenned, hogy megtaláld végre életed szerelmét?! Ha új szerelem, új kapcsolat iránt vágyakozol, akkor megmutatom neked, hogy mely ásványok lehetnek a segítségedre ennek megvalósulásában. Lássuk hát az ásványokat!

 

 rózsakvarc gyöngy

 A rózsakvarc nagyon közkedvelt és gyönyörű ásvány. Képes nyugtatni a megtépázott lelket és képes elűzni a bennünk felgyülemlett haragot és bosszúvágyat, úgy, hogy közben már titokban elkezdi bevonzani életünkben az új szerelmet.

lápisz lazuli gyöngy

 A lápisz lazuli, másnéven lazurit remek társ a meditációk során. Birtokában és viselése közben bátorságot ad nekünk ahhoz, hogy egyedül szembe tudjunk nézni az egész világgal. Egy a gyönyörű aranypöttyös ásvány segíti a test és lélek harmóniába kerülését és gyógyulását.

 

citrin gyöngy

 Ha túl sok fájdalom ért minket a múltbéli kapcsolatunkban, akkor a citrin tökéletes választás lehet. Viselése közben a citrin képes rezgéseivel segíteni a traumák feldolgozásában, úgy, hogy közben új élterőt kölcsönöz viselője számára.

 

hegyikristály gyöngy

 A hegyikristály képes felerősíteni belső- és teremtőerőnket, miközben ez a csodás ásvány is megnyugvást kölcsönöz a lelkünknek. Segít megtisztítani elménket és a szívünket gyötrő ártó gondolatoktól, mely lelkünk gyógyulását hátráltatja.


akvamarin gyöngy

 Mielőtt belevágnánk az új kapcsolatba, viseljünk magunkon vagy hordjunk magunknálakvamarint, mert segít az akvamarin segít megszabadulni a szorongástól és az önbizalomhiánytól, mely valljuk be, igen meg tudja nehezíteni egy új szerelem és kapcsolat kialakulását. Az akvamarin bátorságot ad viselője számára. Segít, hogy tiszta szívvel és lélekkel vághasson bele az új szerelem csodálatos világába.

 

ametiszt gyöngy

 Az ametiszt gyönyörű lila ragyogásával segít viselőjének megszabadulni a régi, ártó negatív energiáktól, és segít lemosni a ránk ragadt rossz karmát. Az ametiszt a természet egyik legerősebb erősítője a belső béke, a pozitív átalakulás, az egyensúlya a test, a lélek és a lélek gyógyításának.

 

malachit gyöngy

 A malachit olyan gyógyító rezgésekkel bír, mely segít az olyan régi kötődéseket és beidegződéseket feloldani, melyek gátolják az életedben az új szerelem megjelenését. Kiváló ásvány, ha végre le akarjuk zárni a múltat és felejteni a szerelmi csalódást. De abban is segít, hogy felismerjük és megértsük, hogy mi miatt ért véget a szenvedély a kapcsolatban.

 

Nézz szét ásvány karkötőink, ásvány ékszereink és ásvány ajándékaink között, hogy megtaláld Te is megtaláld a segítő ásványodat!

 

Egy kis ízelítő kínálatunkból:

 

 

Ez is érdekelhet:

A szerelem ásványai 1. rész: a lezárás

A szerelem ásványai 3. rész: a harmonikus kapcsolat

Pánikbetegség és az ásványok

7+1 ok, hogy miért tökéletes karácsonyi ajándék egy férfi számára az ásvány karkötő vagy ásvány ajándék

A 7 csakra

Ásványok tisztítása

Ásványok felöltése és programozása