Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Blog

Szerelem ásványai 3. rész: a harmonikus kapcsolat

Szerelem ásványai 3. rész: a harmonikus kapcsolat

A szerelem ásványai: a harmonikus kapcsolat

 3. rész

 

 

Az első két részben megismerkedhettünk a lezárást segítő és az új szerelmet támogató ásványokkal. Ebben a részben megmutatom neked, hogy mely ásványok lehetnek segítségünkre a már meglévő kapcsolat harmóniájának megteremtéséhez/fenntartásához.

 

 

A harmonikus kapcsolat fenntartását segítő ásványok

 

Legyen szó arról, hogy életünkbe éppen most köszönt be az új szerelem, vagy akár legyen szó arról, hogy már évek óta élünk párkapcsolatban, egy biztos. Még pedig az, hogy a harmónia fenntartása mindenképp nagyon fontos. Talán ki is jelenthetjük, hogy a harmónia a kapcsolat egyik nagyon fontos alappillére. Még a kapcsolat elején mindenki szereti a legszebb arcát mutatni és szeret kedveskedni a párjának. Szeretnénk elvarázsolni párunkat szenvedélyünkkel, nőiességünkkel vagy akár finom főztjeinkkel. De idővel ezek elhalványulhatnak és ez akár a harmónia felborulását is eredményezheti. Az alábbiakban összeszedtem neked azokat az ásványokat, melyek támogatnak és segítenek neked a csodálatos és harmonikus kapcsolat fenntartásában.

 

  tűzachát gyöngy

 Úgy tartják, hogy aki tűzachátot visel vagy a birtokában van, az a legtüzesebb éjszakákkal ajándékozza meg párját. A tűzachát jótékony hatással van az idegrendszerre és közben életenergiával tölti fel a testet. Felébreszti a bennünk szunnyadó szexuális erőt.

holdkő gyöngy

 A holdkövet az égi Istennő jelképének tartják, ami az égi energiák erejével segíti minden mozdulatunkat és tettünket. Ennek a csodálatos ásványnak a birtokában az érzékeink kifinomultabbak leszek, a megérzések felerősödnek és a nőiesség kiteljesedik. Érdemes vigyázni ezzel az ásvánnyal, mert a termékenységet fokozza. : )

 

borostyán gyöngy

 A borostyán szintén egy termékenységet fokozó ásvány. Mindemelett a borostyánt a női energia jelképének is tartják. Úgy tartják, hogy ki borostyánt visel, az soha több nem fogja magát áldozatnak tekinteni másokkal szemben. A borostyán birtokában biztosak lehetünk döntéseinkben, mivel az ásvány a helyes irány felé terel minket.

gránát gyöngy

 A gránát a gyökér csakra (szexcsakra) ékköve, mely kiválóan hat a szexualitásra. Ha szexuális problémákkal küzdünk, akkor kiváló választás a gránát. A gránát növeli a libidót, és mivel az élet energiájához köthető, ezért önbizalmat kölcsönöz viselője számára.

 

jáde gyöngy

 A jáde a kristálygyógyászat tanai szerint képes finomra harmonizálni a túlságosan lángoló érzelmeket, és így hosszú időre megóvja az érzelmeket a kapcsolatban. Megnyugtatja a lelket, egyensúlyba hozza az energiákat, és segít elűzni a rosszkedvet. Termékenységet fokozó tulajdonságot is tulajdonítanak neki.

 

smaragd gyöngy

 Ha a friss szerelmünk vagy már a meglévő kapcsolatunk olyan csodálatos, hogy akár egy életen át is élvezni szeretnénk, akkor a smaragd ebben segíthet. A smaragd képes megerősíteni és szorosra fűzni a szálakat. Még jobban elmélyíti az érzelmeket és az elköteleződésre ösztönöz. Úgy tartják, hogy az ásvány feltárja a szerelmet valló ember őszinteségét.

hematit gyöngy

 A hematit azon felül. hogy felerősíti a körülötte lévő ásványok hatásait, képes megszilárdítani és időtállóvá tenni a kapcsolatot, mint amilyen ő maga is. Képes elnyelni a minket körülvevő negatív energiákat, és ezzel csökkentve a bennünk felgyülemlett stresszt és szorongást. Kiegyensúlyozott és stabil kapcsolatot kölcsönöz viselőjének.

 

topáz gyöngy

 Ha jellemző ránk vagy a párunkra a túlzott féltékenység, akkor semmi esetre se törődjünk abba bele. A topáz tökéletes tárunk lehet a féltékenység legyőzésében. Viselése hatására csökken bennünk a féltékenység és közben és elűzi a bennünk lakozó bizonytalanságot. Vibráló energiája hatására sokkal reálisabban látjuk a dolgokat és nő bennünk az életöröm.

 

Nézz szét ásvány karkötőink, ásvány ékszereink és ásvány ajándékaink között, hogy megtaláld Te is megtaláld a segítő ásványodat!

 

Egy kis ízelítő:

 

Ez is érdekelhet:

A szerelem ásványai 1. rész: a lezárás

A szerelem ásványai 2. rész: az új szerelem

Pánikbetegség és az ásványok

7+1 ok, hogy miért tökéletes karácsonyi ajándék egy férfi számára az ásvány karkötő vagy ásvány ajándék

A 7 csakra

Ásványok tisztítása

Ásványok felöltése és programozása