Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Blog

Szerelem ásványai 1. rész: a lezárás

Szerelem ásványai 1. rész: a lezárás

A szerelem ásványai: a lezárás

 1. rész

 

Biztos halottál már vagy olvastál már arról, hogy bizonyos ásványok pozitív hatással lehetnek szerelmi életünkre. A föld (vagy ahogyan a keletiek nevezik: Földanya) számos csodálatos, tiszta és gyógyító varázsenergiát hordoz magában, és úgy tartják, hogy a kristályok, ásványok ezeket az gyógyító energiákat rezgések formájában magukba zártak, és magukban hordozzák. Ezekkel a rezgésekkel segítenek és gyógyítanak bennünket. Mindig éppen azzal a rezgéssel, amire éppen testünknek vagy lelkünknek szüksége van. De most szeretném nektek kicsit jobban bemutatni azokat az ásványokat, melyek segítségünkre lehetnek a szerelmi életben. Legyen szó arról, hogy éppen nem érezzük jól magunkat egy kapcsolatban, vagy éppen egy szakításon vagyunk túl és szerelmi bánatunk van, vagy még csak keressük a nagy Őt, az ásványok segíthetnek nekünk ezekben, csak ki kell választanunk a megfelelő ásványt, ami a megfelelő rezgést hordozza magában. Blogsorozatunk három részből fog állni: a lezárást segítő ásványok, az új szerelmet bevonzó ásványok és a meglévő kapcsolat harmóniájának fenntartást elősegítő ásványok. Akkor lássuk is az első részt, mely a lezárást segítő ásványokat mutatja be!

 

 

A lezárást segítő ásványok

 

Sok szerelem képes eltűnni az egyik napról a másikra, mely előfordulhat, hogy átmegy agresszióba, gyűlöletbe és mélységes szomorúságba. Ilyenkor – még, ha nehéz is beismernünk – lehet, hogy jobb véget vetni a kapcsolatnak, és még megpróbálni úgy kiszállni, hogy ne a gyűlölet, a harag és a szomorúság uralkodjon el. Bár tudom, hogy ez nem könnyű, mert a szép emlékek ott vannak szemeink előtt, és villámcsapásként sajdul bele a szívünk, ha belegondolunk, hogy le kell zárnunk ezt a kapcsolatot.

 

ónix gyöngy

 

 Az ónix méltó társunk lehet egy ilyen kapcsolat lezárásban. Hiába fekete színe, mely látszólag szomorúságot és gyászt sugall, mert ha ónixot tartunk magunknál, vagy viseljük, akkor érezni fogjuk, hogy a melankólia és a szörnyű lelki gyötrődésünk szűnni fog, és képesek leszünk reálisan látni a dolgokat. Bízzunk benne!

 

ametiszt gyöngy 

 Amennyiben a válás folyamata annyira megvisel minket, hogy álmatlanságban szenvedünk, vagy estleg szenvedélyek rabjává váltunk, akkor a legmegfelelőbb társunk az ametiszt lehet. Az előbbiek mellett az ametisztnek még számtalan csodálatos hatását élvezhetjük. Csodálatosan ragyogó lila színe eloszlatja a régi, ártó energiákat, melyek hátráltatnak bennünket, és a rossz karmát is lemossa rólunk.

 

jáde gyöngy

 Egy kapcsolat lezárása szorongással és rengeteg negatív gondolattal tölthet el minket. A jáde ezekre tökéletes megoldás lehet, mert oldja a bennünk felgyülemlett szorongást, és abban is segít nekünk, hogy tárgyilagosan tudjunk gondolkodni önmagunkról.

 

citrin gyöngy

 Van, hogy úgy érezzük, hogy a minket ért fájdalmakat már nem tudjuk elviselni. Ilyenkor tökéletes társunk a citrin. A gyönyörű napsárga citrin segít nekünk feldolgozni a bennünket ért traumákat, és mindemelett életerőd ad nekünk, valamint hitet, hogy hinni tudjunk önmagunkban. Úgy tarják, hogy aki egy citrin energiáját hordozza magával, az reggeltől estig mosolyog. Viseljük ékszerként vagy hordjuk magunknál például marokkő formájában!

 

Nézz szét ásvány karkötőink, ásvány ékszereink és ásvány ajándékaink között, hogy megtaláld Te is megtaláld a segítő ásványodat!

 

Egy kis ízelítő:

 

 

 

Ez is érdekelhet:

A szerelem ásványai 2. rész: az új szerelem

A szerelem ásványai 3. rész: a harmonikus kapcsolat

Pánikbetegség és az ásványok

7+1 ok, hogy miért tökéletes karácsonyi ajándék egy férfi számára az ásvány karkötő vagy ásvány ajándék

A 7 csakra

Ásványok tisztítása

Ásványok felöltése és programozása