Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Blog

A csillagjegyek és a hozzá társított ásványok

A csillagjegyek és a hozzá társított ásványok

Mit is jelent pontosan, hogy egy adott csillagjegynek vannak ásványai? Miért pont azok az ásványok? Ezeket az ásványokat más csillagjegy szülötte nem is viselheti? Egy ilyen ásvány csak az adott horoszkópú embereknek nyújt támogatást? Ebben a kis rövid blogbejegyzésben pont ezekről lesz szó. : ) Ha van kedved tarts velem

A csillagjegyek és a hozzá társított ásványok

 

Összefoglaló:

 

Kos csillagjegy ásvány könyvjelző

Bevezető

Sok kérdést kaptam már azzal kapcsolatban, hogy mit is jelent pontosan, hogy egy adott csillagjegynek vannak ásványai. Miért pont azok az ásványok? Ezeket az ásványokat más csillagjegy szülötte nem is viselheti? Egy ilyen ásvány csak az adott horoszkópú embereknek nyújt támogatást? Ebben a kis rövid blogbejegyzésben pont ezekről lesz szó. : ) Ha van kedved tarts velem.

 

Aquarius ásvány karkötő

Mi alapján társítják az egyes ásványokat a csillagjegyekhez?

Az ezotériában az ásványokat és kristályokat gyakran különböző jellemzőkkel és energiákkal társítják, és ezek az attribúciók lehetnek összhangban az egyes csillagjegyekkel vagy horoszkópokkal is. Az ilyen társítások általában az ásványok színének, rezgéseinek, energiájának, valamint az adott horoszkóp jegyének tulajdonságaival vannak összefüggésben.

Ilyen társítások például:

 

  1. Ásványok és csillagjegyek: A nézetek szerint egyes ásványok rezgései vagy energiái harmonizálhatnak egy-egy csillagjegy jellemzőivel. Például a Skorpió jegyhez az obszidián vagy a gránát lehet társítani, mivel ezek erős és szenvedélyes energiákat képviselhetnek.

 

  1. Ásványok és horoszkóp szülési kövek: Az ezotériában néhány horoszkópiához tartozó ásványokat "születési köveknek" neveznek. Ezek az ásványok az adott jegy erősítését és egyensúlyát segíthetik elő. Például a Bika jegyhez az achátot szokták társítani.

   

  1. Ásványok és energiák: Egyes ásványokat az energiájuk alapján társítják a különböző horoszkópiához. Például a rózsakvarcot a szeretet és a harmónia energiájával hozzák kapcsolatba, így lehetnek ideálisak azok számára, akiknek a horoszkópjukban hangsúlyos a szeretet és a kapcsolatok területe, például a Mérleg.

 

Szűz ásvány kulcstartó

A horoszkóp ásványait csak az adott horoszkóp viselheti?

 

Természetesen nem. Ahogy az előző pontban is említettem az ásványokat általában az energiájuk, színük, rezgésük és jelentésük alapján választják ki az adott csillagjegy számára.

 Az egyénnek a saját életútjához és személyes céljához kell illesztenie az ásványokat. Például, ha valaki a meditáció segítésére vagy az érzelmi egyensúly elérésére választhat egy adott ásványt.

Az egyes ásványoknak sajátos tulajdonságaik vannak, például a rózsakvarc a szeretet és az érzelmi gyógyulás köve, míg a ametiszt a meditáció és a spirituális fejlődés támogatására használható. Tehát ha egy adott ásvány jobban illeszkedik az egyén szükségleteihez vagy céljaihoz, akkor nem feltétlenül szükséges, hogy az asztrológiai jegyéhez tartozzon.

 

Ha van kedved, akkor nézd meg a csillagjegyeknek készült ásvány karkötőimet. : )

Ez is érdekelhet:

 Ásványok A-tól Z-ig

Oroszlán csillagjegy szülöttei és ásványai

Ásványok tisztítása

Tanulást segítő ásványok

Bizsu ékszerek tisztítása ásvány karkötőben

Erős ásványok negatív energiák ellen