Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Blog

A szuper 7-es ásvány

A szuper 7-es ásvány

A Szuper 7-es ásvány

 

Összefoglaló:

 

Bevezető

 

Hallottál már a szuper 7-es ásványról? A nevét akár egy szuperhős csapat is viselhetné. : ) És talán nem is állunk ezzel nagyon messze a valóságtól. Ha nem hallottál még róla, de szeretnél többet megtudni, akkor tarts velem és tudj meg mindent erről a titokzatos nevet viselő ásványról, mely igazán lenyűgöző.

Manapság az ásványok számos formában megtalálhatók és elérhetők, melyeknek számos értékes tulajdonságuk van. Az ásványi marokkövek különösen érdekes lehet számodra, ha érdeklődsz az ezotéria és a kristályok világa iránt.

 

 

Szuper 7-es ásvány fülbevaló

 

Mi az a szuper 7-es ásvány?

A szuper 7-es egy igazán különleges ásvány. Egy igen ritka áttetsző kvarckristály, mely a nevét arról kapta, hogy 7 különböző ásvány alkotja. Bár az az igazság, hogy a valóságban a természettudomány csak 6 ásványt talált meg benne, melyek nem mások, mint az ametiszt, hegyikristály, kakoxenit, goethit, rutilkvarc, lepidokrokit. Ezek az összetevők mindig az ametiszt közelében találhatók meg, és ezért a szuper 7-es vagy másnéven Melódia ásványnak nincs utánzata, mivel ezeket az alkotóelemeket szinte lehetetlen egyszerre elkészíteni.

Csodálatos és egyedi mintázatára és színére való tekintettel kiváló dísztárgyakat és ékszereket tudnak belőle készíteni. Azonban arra való tekintettel, hogy meglehetősen nehéz beszerezni, ezért általában nem az olcsóbb kategóriájú ásványok közé tartozik.

 

Szuper 7-es ásvány karkötő

A szuper 7-es ásvány eredete

Bár tényleges eredete homályba vész, de azt tartják róla, hogy a 20.-ik század második felében a helyi lakosok fedezték fel Brazíliában az Espírito Santo államban, mely azóta is a legfontosabb szuper 7-es ásványkitermelő és lelőhelynek számít a világon. A helyi lakosok először nem tudták, hogy milyen ásvánnyal is állnak szemben, mivel egyetlen darabban rengeteg különböző ásványt véltek felfedezni.

 

 

Milyen gyógyhatása van a szuper 7-es ásványnak?

 

Mivel ez az ásvány 6 különböző ásványból tevődik össze, ezért gyógyhatását is tekintve rengeteg lelki és testi problémára lehet gyógyír. Az fontos megjegyeznek, hogy egy nagyon erős ásványról beszélünk, mely hatására felerősödhetnek a spirituális képességek és aktiválhatja a látó képességeket. Hiedelmek szerint a szent lélek fényének lángja lakozik benne.

Mivel egyetlen darab több különböző ásványt tartalmaz, és nagyon erősen kapcsolódik a spiritualitás világhoz, ezért előszeretettel használják a meditációs gyakorlatok alkalmával, mint meditációs eszköz. Gyakran használják jólétet támogató eszközként is. 

Egyéb gyógyhatásai (A kristályokkal való átfogó gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést): önbizalom, jókedv, nyugalom, önszeretet, daganatos megbetegedések, spirituális felemelkedés, tobozmirigy, auratisztítás, intuíció erősítse, pozitív gondolkodás.

 

Szuper 7-es ásvány nyaklánc

 

A szuper 7-es ásvány legendái és mítoszati

Bár csak a 20.-ik század elején fedezték fel, azért mégis fellelhető róla néhány legenda és mítosz. Lássuk is őket.

  • Egyes legendák szerint a szuper 7-es olyan ásványokat tartalmaz, melyek pont azokat az energiákat hordozzák magukban, amelyre az univerzumnak szüksége van.
  • A kristálygyógyászatban úgy vélik, hogy különleges gyógyító és szellemi tulajdonságokkal rendelkezik. Különleges energiákat bocsájt ki magából, mely segíti a meditációt, az intuíció fejlesztését, a tudatosság növelését, valamint az aura tisztítását és erősítését.

 

 

 Ez is érdekelhet:

Marokkövek

Ásványok, amiket nem érhet víz

A hegyikristály

A szerelem ásványai 1. rész: a lezárás

Színek az ezotériában: Kék, indigó és ibolya

A zafír

Nyugtató ásványok

Ásványok felöltése és programozása