Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Blog

A kvarc geódák hatása

A kvarc geódák hatása

Ebben a rövid blogbejegyzésben megvizsgáljuk kicsit közelebbről ezt csillogó, szemet gyönyörködtető ásványt és az ezotériában vélt gyógyhatását.

A kvarc geódák hatása

 

 

Összefoglaló:

 

 

kékeszöld kvarc geóda 

Bevezető

Mivel nagyon sokan kérdeztétek már, hogy mi is az a kvarc geóda, illetve milyen vélt gyógyhatást tulajdonítanak neki az ezotériában, ezért úgy gondoltam elkészítem ezt a blogbejegyzést. : ) Ebben a rövid blogbejegyzésben megvizsgáljuk kicsit közelebbről ezt csillogó, szemet gyönyörködtető ásványt és az ezotériában vélt gyógyhatását.

 

 

Kvarc geóda - lila, arany (színezett)

Mi az a kvarc geóda?

A geódák számos helyen kialakulhatnak, de általában magmás kőzetekben, gázbuborékokban képződnek, mint például a bazaltos lávában. Egy másodlagos képződmény az üledékes, valamint a vulkáni kőzetekben. A geódák gömb alakú kőzetek, melyeknek üreges belsejében található elzárva az adott ásvány.

Tehát a kvarc geóda esetében ez a kvarc ásvány. : )

 

Kvarc geóda - pink (színezett)

 A kvarc geódák hatása

Az ezotériában számos testi és lelki gyógyhatást tulajdonítanak a kvarc geódának. Lássuk is őket.

 

Testi hatásai: A kristálygyógyászatban a legismertebb gyógyítókövek közé tartozik, melyről úgy vélik, hogy erősíti a test összes funkcióját, és egyben kiegyensúlyozó hatást is gyakorol rá.  Kiváló hatással van a bőre, a szemre, az ízületekre, valamint a csontokra. Segít szabályozni az emésztést, és elősegíteni a gyomor megfelelő működését. Élénkíti a pajzsmirigy működését.

 

Lelki és spirituális hatásai: Úgy vélik, hogy a kvarc geóda felerősíti a többi ásvány hatását. Kiválóan segít lecsendesíteni a háborgó elmét, valamint segít összhangba hozni a két agyféltekét. Nyugtatja a lelket és az elmét egyaránt.

Kiválóan segít tisztítani az aurát, valamint elősegíthető annak a védelmének az elősegítése a kvarc geóda ásvánnyal. Segít továbbá a minket érő negatív energiák visszaverésében. felerősíti az intuíciós képességeket és kimondottan hasznos a médiumi fejlődéserősítésére. Feltárja régi lelki sebeinket, valamint az önmagunk megismerésének útját.

 

 

Ez is érdekelhet:

 Ásványok A-Z-ig

Hamis ásványok I. rész

Marokkövek

Ásvány ajándékok férfiaknak

Szerencsefák, más néven az életfák

A 7 csakra

Ásványok tisztítása