Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Blog

A fekete holdkő hatása

A fekete holdkő hatása

Ebben a blogbejegyzésemben nem általánosan a holdkövet szeretném bemutatni Neked, hanem szeretném kiemelni a holdkő ásvány fajtái közül a fekete holdkövet. Gyere és tarts velem a fekete holdkő mágikus világába.

A fekete holdkő hatása

 

Összefoglaló:

 

 

 

Bevezető

Ebben a blogbejegyzésemben nem általánosan a holdkövet szeretném bemutatni Neked, hanem szeretném kiemelni a holdkő ásvány fajtái közül a fekete holdkövet. Ha általánosságba érdekel a holdkő ásvány, akkor olvasd el egy korábbi bejegyzésemet a holdkő ásványról. : ) De most térjünk is vissza és hozzuk reflektorfénybe a fekete holdkövet. Gyere és tarts velem a fekete holdkő mágikus világába.

 

holdkő nyers ásvány

A fekete holdkő hatása

Lelki szinten:

A fekete holdkő ásvány, egy nagyon erős ásvány, mely olyan energiákkal, rezgésekkel rendelkezi, ami segítheti a saját energiamezőnk megnyílását, de ugyanakkor védelmet is biztosít. Megvédi az arra érzékenyeket attól, hogy esetlegesen átvegyék a környezetük rezgéseit, és ezzel átvegyék a negatív hangulatot, érzéseket. A fekete holdkő ásvány segít az idegen, nem hozzánk tartozó energiákat távoltartani és az esetleges negatív energiákat leválasztani, valamint az elektromágneses sugárzások negatív hatásait is semlegesítheti.

Ezeken felül ez a csodálatos ásvány jótékony hatással van a koncentrációra és a tanulási nehézséggel küzdők számára is. Segít összpontosítani a figyelmet és fokozni a kreativitást.

Testi szinten:

Mivel elsődlegesen a nőiesség ásványa, ezért kiváló hatással van a hormonháztartásra, és segít összhangba hozni a hormonális ciklust a természetes ritmussal. Enyhítheti a menstruációs panaszokat, illetve csillapíthatja a klimax okozta kellemetlen tüneteket. Ezeken felül serkenti a test energiaszintjét, vitalitását.

 

Általánosságban elmondható, hogy a holdkő gyógyhatásai (a kristályokkal való átfogó gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést) a következőkre van jó hatással: intuíció, depresszió, változókor, nyugtató, gyomor problémák, sebgyógyítás, nyirokkeringés, hormonháztartás, menstruációs panaszok, bőr, tobozmirigy, termékenység, holdkórosság.

 

Pisces ásvány karkötő

A fekete holdkő legendái

 

  1. Az egyik legnépszerűbb legenda, mely a fekete holdkő körül kering, az az Inuit (egy északi indián nép) legenda. Az Inuitok úgy vélték, hogy a fekete holdkő ásvány az égből származik, mely a földre hullott. Ezeket az Inuitok összegyűjtötték és varázslatok, valamint mágikus tárgyak készítésére használták. A fekete holdkövet a mágikus erős és megvilágosodás szimbólumaként tartották számon.

 

 

  1. A Skandináv legendában Freyja istennőhöz kötik a fekete holdkövet. Freyja a szerelem istennője volt, akinek férje elvesztése miatt, valamint Odinnak a halottas seregben szolgáló harcosáért hullajtott könnyei voltak a fekete holdkövek. Emiatt ezt az ásványt olykor Freyja könnycseppjeként is említik.

 

  

  1. Eszkimó legenda. Bár furcsán hangzik, de az eszkimók között is él egy legenda, mely körülöleli a fekete holdkövet. Ezt az ásványt az égből eredő ajándéknak tartják. Úgy vélték, hogy holdbéli lények hullajtották a földre, és adtak ajándékba az emberiségnek. Ezt az ajándékot a törzsek nagy becsben tartják és mágikus erővel ruházzák fel.

 

 Black Moon ásvány karkötő

 

A fekete holdkő az ezotériában, a csakrára gyakorolt hatása

 

Mivel a fekete holdkő ásványt a nőiességgel hozzák kapcsolatba, ezért nem meglepő, hogy a szakrális (szexcsakra) ásványa, mely igen erős női energiákat mozgat meg. Ez az ásvány kiemelten támogatja, és kiváló hatással van a szakrális csakrára. Bővebben a csakrákról egy korábbi blogbejegyzésemben ITT tudsz olvasni. : )

szakrális csakra szimbóluma A szakrális csakra a köldök és a nemi szervek között található. A szexuális, fizikai és művészi tevékenység csakrája. Az érzelmekhez, a szexualitáshoz és a kreativitáshoz kapcsolódik. Az elfogadásra, az önértékelésre, a másokkal való kapcsolatra és a kreativitásra vonatkozik. Közvetlenül kapcsolódik a belekhez, vesékhez, hólyaghoz és petefészkekhez.

A nem megfelelően működő szakrális csakra jellemző fizikai problémái:

  • nőgyógyászati problémák;
  • impotencia;
  • frigiditás;
  • húgyúti problémák;
  • vese problémák.

Jellemző érzelmi problémái:

  • túlzott érzékenység;
  • manipuláció;
  • frusztráció;
  • túlzott kötődés;
  • depresszió;
  • fáradtság.

 

Megfelelő működése esetén:

  • intimitás megélése;
  • szexualitás és az érzékiség iránti bizalom;
  • öröm élvezete bűntudat nélkül;
  • átadás érzése;
  • kreatív kifejezés.

 

Ez is érdekelhet:

A 7 leggyakrabban hamisított ásvány

Minden, amit a csakra karkötőről tudni kell

A szuper 7-es ásvány

Színek az ezotériában: sárga és narancssárga

Szerelem ásványai 1. rész

Ásványok feltöltése és programozása