Egyedi elképzelésed van? Keress minket bátran! info@milana.hu

Szűrés
Ásványok
Brand

Bak horoszkóp ásvány karkötők

Az asztrológia tanai szerint a bolygók állása befolyásolhatja életünket, valamint az ásványok (mivel kapcsolataban állnak a bolygókkal) hatással vannak az adott bolygóhoz kapcsolódó csillagjegyre.

A Bak szülötteire jellemző, hogy kitűzött céljait mindig teljesíti. Lazítani csak akkor képes, ha ezeket a célokat már elérte. Ő egy nagyon kitartó és céltudatos személy, akiben kemény ellenálló erő is lakozik.

Fő ásványai: ónix, azurit-malachit, malachit, fekete turmalin, gyémánt, gránát, füstkvarc.
Egyéb gyakrabban használt ásványai: macskaszem, rodonit, obszidián, amazonit, rózsakvarc.


4termék 14

Az ősi hagyományok szerint bizonyos ásványok/kristályok tartoznak egyes horoszkópokhoz. Talán az egyik legrégebbi tudományág az asztrológia, amely abból indul ki, hogy összefüggés található a csillagok, bolygók, az univerzum és az emberi sorsok között

Az asztrológia 12 állatövi jegyet különbözetet meg. Minden egyes csillagjegyhez más és más ásvány tartozik, de előfordulhat, hogy egyes ásványok/kristályok akár több csillagjegyhez is kapcsolódhatnak.

Az ásványokkal/kristályokkal való gyógyítást közel 4000 éve gyakorolják, mely világszerte egy elterjedt gyakorlat Indiában, vagy éppen az ókori Egyiptomban. Bár a tudományos vizsgálatok igazolt gyógyhatását nem tudták bizonyítani, de mindezek ellenére létezik "tudományos magyarázat" az ásványok gyógyító erejére.

Úgy tartják, hogy amikor egyes szerveink megbetegednek, akkor a rezgés frekvenciája is megváltozik. Ilyenkor azért szükséges a megbetegedett szervre egy egészséges szerv frekvenciájú rezgéssel bíró ásványt helyezni, mert a ráhelyezett ásvány helyes rezgési frekvenciájával emlékeztetjük a beteg szervet a helyes rezgésekre, mellyel a szerv adott frekvenciája visszaállítható

Manapság sokan a féldrága- és drágaköveket csak ékszerként viselik. Nem is sejtik, hogy ezek az ásványból készült ékszerek milyen - akár jó - hatással is lehetnek ránk. Minden ásványnak megvannak a maga sajátosságai, melyek hatással lehetnek szervezetünkre, vagy lelkünkre. Rezgéseikkel lépesek lehetnek hatni gondolatainkra és érzelmeinkre is.

Fedezd fel te is az ásványok pozitív hatásait! De ne feledd! Amikor egy új ásvány kerül birtokodba, akkor mindig, minden esetben meg kell tisztítani, mert számos olyan információt és rezgést hordozhat magában, mely számodra nem megfelelő, és negatív hatással is bírhat, és így a kívánt pozitív hatást sem fogod érezni. Ezzel kapcsolatosan bővebben olvashatsz holnapunkon az "Ásványok tisztítása, feltöltése, programozása" fül alatt, vagy az alábbi linkre kattintva. :)

 Ásványok tisztítása, feltöltése, progrmozása (milana.hu)